Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hera

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 20 år 
 168 cm
 Rød
Gudesmuk DH-hoppe sælges. Kan på kort tid være klar til M-dressur, men mangler kondition, muskler og ikke mindst regelmæssig ridning. Hera har placeringer til og med LA4 på C-plan og har gået procenter op til 72%. På D-plan har hun sejre og placeringer til og med LA6. Hun er kåret i DH på fløjen med 8 i helhed samt 8 i samtlige kåringskarakterer bortset fra galop, hvor hun har fået 7. I ridningen har hun dog en rigtig fin og aktiv galop, og hun arbejder rigtig godt i både changementsarbejdet, galoptraverser og -pirouetter. Hun er ikke redet hverken særligt hårdt eller særligt meget de sidste mange år, så hun har masser af gode år tilbage på stævnebanerne.

Hun er altid sød og ukompliceret at have med til stævner. Går selv op i traileren.

Hera har et skønt temperament, hun elsker at arbejde og er altid positiv med god gnist og tænding. Hun elsker også en god skovtur eller et spring i ny og næ. Hun har desuden ofte givet mine børn en ridetur, og hun er altid sød og rolig og forsigtig med børnene. Min mor red Hera indtil hun var over 70 år gammel, og også her tog Hera altid hensyn.

Hera har en særdeles smidig travbevægelse med stort rygsving, ligeledes er hendes skridt særdeles smidig med stor overtrædning. Hun er en meget følsom hest, som vil gøre alt for sin rytter, hvis hun bliver behandlet ordentligt. Hun skal rides med en blød og følsom hånd, der bliver intet samarbejde, hvis man forsøger at forcere noget igennem.

Hera har en solid eliteafstamning med udelukkende hovedstambogs- og elitehopper; mor er kåret RDH og har gået M-dressur og LA-springning, mormor elitehoppe, og far er elitehingsten Blue Hors Hertug, som vandt både 4-, 5- og 6-årschampionatet som unghingst. Hera vil derfor også være et oplagt emne til avl. Hun viser meget tydelig brunst og ville utvivlsomt blive en fantastisk følhoppe.

Jeg sælger Hera pga. tidsmangel. Da jeg har 3 børn, har jeg efterhånden indset, at hun ville få det bedre et sted, hvor hun bliver redet dagligt og får noget mere opmærksomhed. Jeg er indstillet på at vente på det helt rette match. Hera er avlet på min gamle ridehest, så min mor og jeg har i fællesskab opdrættet hende og hun har altid været hos os. Hun er altid blevet fodret korrekt med primært god wrap, hun har altid fået masser af foldtid og naturligvis passet korrekt med smed og dyrlæge. Kontakt på telefon eller mail for yderligere info. Nye billeder og video kommer straks.
 
 

[Salg] Gudesmuk DH-hoppe

Privat salg.

Pris: 60.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200304631
F:
DVE 700
(DV DK)
M: Liva
RDH 3244
(DV DK)
MF:
DH 307
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 23 maj 2018 kl. 22:03, og har været vist 9645 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider