Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hest og rytter
Forfatter: Josée Hermsen
Kategori: Almene fagbøger
Sideantal: 311
Sprog: Dansk
Binding: Hardback
Oversat af: Dinny Lund
Forlag: Aschehoug (Website)
Udgivet: 1999
ISBN: 8711127082Forlagets beskrivelse:

Denne opslagsbog gør det nemt at få oversigt over alle de forskellige discipliner, der har betydning for hest og rytter. Bogen er opdelt i mange mindre afsnit, der gør det let at finde frem til informationerne om ethver emne vedrørende hestesport.
Foruden et stort afsnit om hesteracer, indeholder bogen bl.a. kapitler om hestepleje, fodring, sundhed, sygdomme, dressur, springning, westernridning og køresport. Det hele illustreret med utallige fremragende farvefotografier.

[Kilde: Aschehoug]

Heste-Nettet's anmeldelse:

For læsere med interesse for Hesteracer og Almen hestepleje

Hest og Rytter er en bog der dækker mange områder bl.a. hesteracer, hestepleje, forskellige discipliner og hestens sundhed. Da bogen jo spænder vidt, går den ikke i dybden med emnerne, men kapitlerne er meget velstrukturerede og bogen kan med fordel bruges som opslagsværk.

Der er hele vejen igennem illustreret med mange virkeligt gode billeder, og i de tilfælde hvor billederne ikke er i overensstemmelse med danske forhold er det markeret i billedteksten.

Hest og Rytter er skrevet i fagsprog, men på de fleste steder er der ”oversat” så det også kan forstås af begynderen, der endnu ikke er så meget inde i hesteterminologien.

Den fine opdeling i korte kapitler og med et meget omfattende stikordsregister gør, at det vil være en bog der både kan hjælpe begynderen, der gerne vil have en introduktion til mange ting på en gang, og den mere øvede rytter der vil have en opslagsbog, der også kan introducere til andre discipliner end dem man rider i forvejen!
* * * *       Anmeldt af Lisbeth (Humle).

Brugernes kommentarer:

camomill gav bogen 4 Læseheste
Hest og Rytter
En rigtig god bog! Se at få fingre i den!

Vis flere kommentarer
Du skal være logget ind før du kan kommentere bogen.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider