Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hest og rytter
Forfatter: Josée Hermsen
Kategori: Almene fagbøger
Sideantal: 311
Sprog: Dansk
Binding: Hardback
Oversat af: Dinny Lund
Forlag: Aschehoug (Website)
Udgivet: 1999
ISBN: 8711127082Forlagets beskrivelse:

Denne opslagsbog gør det nemt at få oversigt over alle de forskellige discipliner, der har betydning for hest og rytter. Bogen er opdelt i mange mindre afsnit, der gør det let at finde frem til informationerne om ethver emne vedrørende hestesport.
Foruden et stort afsnit om hesteracer, indeholder bogen bl.a. kapitler om hestepleje, fodring, sundhed, sygdomme, dressur, springning, westernridning og køresport. Det hele illustreret med utallige fremragende farvefotografier.

[Kilde: Aschehoug]

Heste-Nettet's anmeldelse:

For læsere med interesse for Hesteracer og Almen hestepleje

Hest og Rytter er en bog der dækker mange områder bl.a. hesteracer, hestepleje, forskellige discipliner og hestens sundhed. Da bogen jo spænder vidt, går den ikke i dybden med emnerne, men kapitlerne er meget velstrukturerede og bogen kan med fordel bruges som opslagsværk.

Der er hele vejen igennem illustreret med mange virkeligt gode billeder, og i de tilfælde hvor billederne ikke er i overensstemmelse med danske forhold er det markeret i billedteksten.

Hest og Rytter er skrevet i fagsprog, men på de fleste steder er der ”oversat” så det også kan forstås af begynderen, der endnu ikke er så meget inde i hesteterminologien.

Den fine opdeling i korte kapitler og med et meget omfattende stikordsregister gør, at det vil være en bog der både kan hjælpe begynderen, der gerne vil have en introduktion til mange ting på en gang, og den mere øvede rytter der vil have en opslagsbog, der også kan introducere til andre discipliner end dem man rider i forvejen!
* * * *       Anmeldt af Lisbeth (Humle).

Brugernes kommentarer:

Rickey gav bogen 4 Læseheste
God bog
Det er en god bog, som bare lige gennemgår mange forskellige ting, dog er der en del mangler.

Sabie gav bogen 2 Læseheste
For begyndere
Som øvet rytter står der ikke noget som man ikke allerede ved!

edall2 gav bogen 3 Læseheste
er ikke dybdegående nok
jeg syntes det er en god bog, men ikke hvis man vil dybere.Flotte fotos.

SiLLe4eVeR gav bogen 3 Læseheste
SiLLe..sQ..
Jeg har bogen der hjemme synes at den er ok som opslagsbog hva den jo egentlig også er.. billederne er gode nok, men et minus ved den er at den jo ikke skrevet til ryttere i Danmark, men bare blevet oversat og det lægger man mærke til nogen gange.

camomill gav bogen 4 Læseheste
Hest og Rytter
En rigtig god bog! Se at få fingre i den!

Tasia-hypzen gav bogen 3 Læseheste
Flotte fotos!
Jeg synes at der står nogle gode informationer, men man gider ikke læse det hele.. Flot bog, med mange RIGTIG gode fotos.. Godt layout... Alt i alt en bog der er værd at læde...

smile gav bogen 2 Læseheste
Min mening.
Jeg synes ikke denne her bog er speciel god, eller giver en viden du ikke allerede har. Er du en øvet rytter, med OK viden, er den en meget dårlig bog. For en begynder - kan den kun abefales !

xanadue gav bogen 3 Læseheste
rimelig god bog
det er en rimelig god bog, dog synes jeg at de går meget let hen over jagtridningen. en god opslags bog, men der mangler alligevel en gennemgang af de helt elenmentærer ting.


Du skal være logget ind før du kan kommentere bogen.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider