;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Assentorplund Lusitanos

Billede

Assentorplund Lusitanos (CVR: DK 38345133)
Assentorpvej 98 (Vis Kort)
4295 Stenlille
Danmark

Forretningsområder
Stutterier (primært)
Uddannelse og kommision

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 60829022

Email
info@assentorplund.dk

Hjemmeside
WWWWWW

Hjemmeside
assentorplund.dk/
facebook.com/AssentorplundLusitanos

Statistik
67 visninger

Beskrivelse

Stutteri Assentorplund er et familieejet Lusitano Stutteri, etableret med henblik på avl, uddannelse og salg af sunde og holdbare PSL Lusitano heste. På stutteriet findes der både hingste, hopper, plage samt føl. Kender du ikke racen er du gået glip af en skøn, stærk, intelligent og meget smuk hesterace, der - når man først møder den - vinder ens hjerte.

 

Lusitanoen, som stammer fra Portugal, har en uovertruffen naturlig samlingsgrad der gør den eftertragtet til øvelserne i de høje dressurklasser, Working Equitation og Klassisk Akademisk Ridekunst. Udover dens stolte og stærke oprindelse er det egenskaber som modig og rolig som bedst beskriver Lusitanoens sind, lige såvel som intelligens, styrke og arbejdsvillighed. Lusitanoen knytter ikke bånd til hvem som helst, men har du først vundet dens tillid og den har accepteret dig som leder, stoler den på dig og vil gå gennem ild og vand for dig. Det er en uhyre lærenem og intelligent race, der knytter sig meget til sin ejer. Man har et særligt bånd for livet.

Trods Lusitanoens barokke størrelse og bredde bevæger den sig med ynde, elegance og lethed i sine bevægelser og med et rygsving der gør racen yderst ridelig og komfortabel i alle gangarter.

 

Dette firma admistreres af: Assentorplund Lusitanos.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider