Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hjarta

Billede
Billede
Billede
Billede

Hjarta (CVR: DK 39466473)
Knepholtvej 22 (Vis Kort)
9430 Vadum
Danmark

Forretningsområder
Rideskole (primært)
Beridere og undervisere
Horsemanship
Handicapridning

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 21771323

Email
email@hjarta.dk

Hjemmeside
WWWWWW

Hjemmeside
www.hjarta.dk
facebook.com/hjarta.dk/

Statistik
281 visninger

Beskrivelse

Velkommmen til Hjarta!

Hjarta holder til på Skovbakken i Vadum, Nordjylland - 13 km nord for Aalborg.

Jeg tilbyder rideundervisning med særligt fokus på den gode kommunikation mellem rytter og hest, samt rideterapi, som er en anderledes og kreativ form for terapi, hvor hesten anvendes som hjælper i en terapeutisk proces. Af ydelser jeg ellers tilbyder kan nævnes handicapridning, hjælp til træning af din egen hest fx. trailertræning, longering, kontaktøvelser, hjælp til at få etableret en positiv respekt m.m. Desuden afholder jeg teorioplæg om hesteadfærd.

 

Hos mig har du en unik mulighed for at lære at ride under helt rolige, trygge og afstressende omstændigheder. Jeg er altid meget opmærksom på rytterens behov og grænser, og er god til at håndtere personer, der er utrygge eller ængstelige overfor heste og/eller ridning. Her kan du lære at få tilliden til hesten og ridningen skridt for skridt uden at blive presset undervejs. Folk i alle aldre er velkomne - også børn, som jeg har rig erfaring med. Her er sikkerheden altid i top, så du kan føle dig helt tryg når dit barn starter til ridning hos mig. Der kan lånes sikkerhedsgodkendt ridehjelm og ridevest uden beregning. Jeg tilbyder også rideundervising på din egen hest enten hos mig eller hjemme hos dig.

 

Rideterapi henvender sig til mange målgrupper, og har som formål at hjælpe klienten med at lære at være til stede i nuet, mærke kroppens signaler, komme i kontakt med egne sanser, følelser og ressourcer. Det kan bl.a. være gavnligt ved bl.a. depression, angst, livskriser eller for dig, som ønsker at se indad og lære dig selv bedre at kende. Desuden har det rigtig god effekt hos børn med autisme, ADHD, socialfobi m.m.

 

Jeg har haft islandske heste hele mit liv, og arbejder altid med udgangspunkt i horsemanship og positiv forstærkning. Islænderen er en hesterace, der er kendt for sit rolige, og afbalancerede væsen, og alle de heste jeg bruger i mit arbejde er stabile og nervefaste. Jeg er uddannet indenfor dansk og kommunikation og har en grunduddannelse i eksistentiel psykoterapi, samt uddannelse i rideterapi.

 

Hos mig findes de helt perfekte rammer for at gå til ridning eller rideterapi - opsadlingen foregår i en lækker nybygget stald med bokse og bred staldgang. Herfra er der direkte adgang til de øvrige faciliter i form af en stor, lys ridehal på 15 x 35 m med støffri bund, en ridebane på 20 x 60 meter med stenmelsspor og rounddel, og sidst men ikke mindst en dejlig privat skov, hvor både ridningen og rideterapien kan foregå.

Jeg har arbejdet med heste og ryttere i flere år, og har nu per 2018 valgt at starte min egen virksomhed, for at satse 100% på det jeg brænder for.

 

Du kan læse meget mere på min hjemmeside og facebookside, og er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak.

 

Mange hilsner

Maria Elbæk

http://www.hjarta.dk

www.facebook.com/hjarta.dk

21771323

Dette firma admistreres af: Email (3).

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider