Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

danbolig Nord- &Østfalster

danbolig Nord- &Østfalster (CVR: DK 30569431)
Nr Alslev Langgade 11b (Vis Kort)
4840 Nørre Alslev
Danmark

Forretningsområder
Ejendomsmæglere

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 54432690

Email
noerre-alslev@danbolig.dk

Statistik
370 visninger

Beskrivelse

Velkommen hos danbolig Nord- og Østfalster

Lokalkendskab og personlig service er det, vi vægter højest, så hvis du søger en ejendomsmægler, der har styr på lokalområdet, og som samtidig går den ekstra mil for, at du kan følge dig i trygge hænder fra start til slut, så er det os du skal kontakte.

Din lokalt forankrede ejendomsmægler
Vi bor i området, og vi er også blot én ud af i alt to mæglere, der har prioriteret at have kontor i nærområdet - nærmere bestemt Nørre Alslev - så du altid har let ved at kigge ind forbi til en snak og en kop kaffe, når du lige har købt ind. Det ved vi, at der er mange af vores kunder, der sætter stor pris på.

Vi er gode til at vurdere og sælge alt lige fra villaer, hobbylandbrug, nedlagte landejendomme og fritidshuse i området, der ud over Nørre Alslev også omfatter Stubbekøbing, Horbelev, Eskilstrup og småbyerne derimellem.

Området er naturskønt og attraktivt, og vi har styr på, hvilke tendenser der rører sig. Dermed er vi også i stand til at sætte den rigtige pris på din bolig. Det er for eksempel en fordel, at mange boliger i vores fantastiske område kan sælges som flexboliger, så kundesegmentet dermed udvides betragteligt.

Et samarbejde mellem os og dig
Vi ved, at det er en stor beslutning at tage hul på det nye kapitel i tilværelsen, som et boligsalg lægger op til, og netop derfor er det vigtigt for os, at du ved, du kan stole på os. Vi udarbejder altid salgsstrategien i samarbejde med dig, så du altid kender næste skridt i processen. Det er for eksempel via lokale medier og vores hjemmeside, at din bolig præsenteres, mens vi også har mange fordele ved at bruge Facebook og det intelligente markedsføringsværktøj danbolig clevr.

Vi tager os den nødvendige tid
At have god tid til dig er noget af det, vi lægger meget vægt på. Det kan godt være, at den gode service med dig i centrum er en gammeldags dyd, men den er langt fra forældet.

Vi arbejder ud fra princippet 'solgt eller gratis', og da vi samtidig er én ud af i alt ni lokalt funderede mæglere på Lolland-Falster og Sjælland, har vi et stærkt mæglerteam. Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi som din lokale ejendomsmægler bedst sælger din bolig - kig forbi eller ring til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dette firma admistreres af: Noerre Alslev.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider