Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

SAMTALER I NATUREN

Billede

SAMTALER I NATUREN (Hobby)
v/ Tine Pedersen
Himmelbjergvej 11 (Vis Kort)
8680 Ry
Danmark

Forretningsområder
Idrætspsykolog

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 60605044

Email
tine.s.pedersen@gmail.com

Hjemmeside
WWWWWW

Hjemmeside
samtalerinaturen.dk
facebook.com/samtalerinaturen/

Statistik
680 visninger

Beskrivelse

SAMTALER I NATUREN er en virksomhed som tilbyder psykologsamtaler i naturen. Samtalerne kan foregå som walk-and-talk eller i klinik. Samtalerne kan være af støttende, afklarende og/eller terapeutisk karakter, alt efter hvad du ønsker og har behov for. Under den indledende og gratis forsamtale finder vi sammen ud af, hvad der giver mening for dig.

 

Jeg voksede op på landet omgivet af skove og enge. Tidligt knyttede jeg mig til naturen, og følte mig tryg her. I naturens rum oplevede jeg fred. Jeg kunne være mig selv.

 

Som moderne mennesker bruger vi vores krop og vores opmærksomhed på en anden måde end tidligere. Vi er ikke så meget udenfor og i naturen. Mange sidder stille mange timer hver dag koncentreret foran skærmen. Hvad gør det ved os?

 

Jeg er optaget af, hvordan vi kan leve mere i balance med os selv, vores medmennesker og vores naturlige omgivelser. Jeg har derfor gennem livet arbejdet med økologisk landbrug, sund kost og mennesker, blandt andet i SFO og som dagplejer. Det hele kulminerede i, at jeg uddannede mig til psykolog og integrativ gestaltterapeut.

 

Jeg arbejder for at bringe mennesker ud i mere naturlige omgivelser og at bringe naturen tættere på, hvor mennesker bor. Derfor har jeg startet SAMTALER I NATUREN.

Dette firma admistreres af: Tine P (3).

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider