Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Brovad Ridecenter

Billede
Billede
Billede
Video

Brovad Ridecenter (Forening)
(CVR: DK 37518786)
Tingskovvej 31, Brovad (Vis Kort)
7000 Fredericia
Danmark

Forretningsområder
Hestepension

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 28775876

Email
dimsi2@live.dk

Hjemmeside
WWW

Hjemmeside
facebook.com/groups/426089587443909/

Statistik
2139 visninger

Beskrivelse

Vi har lidt ledige bokse.

Vi er et privat ejet ridecenter, som ejer: Jacob Andersen selv har bygget alt op fra bunden. Vi har plads til 47 opstaldere fordelt på 5 stalde. Vi har et nyt 20x60 ridehus, samt 2 udendørs baner også 20x60. Vi har fællesfolde, timefolde, sygefolde og privatfolde, hvis man gerne vil have sin helt egen fold.

Brovad Ridecenter er et free lance sted, så man må medbringe lige den underviser man har lyst til. Der er flere berider, som kommer fast på stedet flere gange om ugen. Dem er man selvfølgelig velkommen til at benytte. Claus Sørensen og Kasper Olsen mfl. kommer fast. Vi rummer alle grene af hestefolk. Vi giver plads til den enkelte lige meget om du er til jagt, skovtur, dressur, springning, BBH, agility mm. Vi vægter socialt samvær og hygge meget højt på stedet.

Prisen er 1700kr. som er inklusiv varmt vand til vask af hest, fold, halm, udmugning og fodring 2 gange dagligt. Der fodres mellem kl 5-7/17-19. Der kan købes wrap på stedet til 1 kr pr kg.

Brovad Ridecenter er er ydermere blevet medlem af DRF. Dette giver os flere muligheder. Vores ryttere kan starte stævne eller afholde aktiviteter for eller på stedet. Det koster 200kr. om året og være medlem af foreningen.

For yderligere info ring til Anja Jakobsen

Dette firma admistreres af: anja ♥ABC♥.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider