Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Midtjysk Westerncenter

Billede
Billede
Billede
Billede

Midtjysk Westerncenter (CVR: DK 37500569)
Voermøllevej 45, Granslev (Vis Kort)
8870 Langå
Danmark

Forretningsområder
Udlejning (primært)
Horsemanship
Ridelejre
Rådgivning (heste)
Rideferie, DK
Uddannelse og kommision

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 42223313

Email
jettekhansen@live.dk

Hjemmeside
WWWWWW

Hjemmeside
www.midtjysk-westerncenter.dk
facebook.com/Midtjysk-WesternCenter-1382330772059124/?ref=hl

Statistik
1583 visninger

Beskrivelse

Video

 

Video

 

GÅR DU MED EN DRØM OM AT PRØVE AT RIDE I EN WESTERNSADEL ? SÅ ER VI HER .


Vi har MIDTJYSK WESTERNCENTER med stille og rolige heste af racen American Quarter og Paint , vi rider i western udstyr og har kvallitets westernsadler som er gode at ride i ,og vores heste har en gang der gør at det er behageligt afslappende og hesten er sikker på sine ben.
Vores sted ligger lige ved skoven ,som vi rider lige ud i -der er 30 km ridestier i dejligt kuperet terræn ,hvor vi tit møder råvildt der krydser vores vej, men da vores heste er rolige og vant til dette , er det noget der falder naturligt og ikke noget de reagerer uhensigtsmæssigt på.

Vi veksler imellem at ride på udendørsbane 20x 55 m -hvor der er Trail/Agility udfordringer og forskellige ride ruter ,hvor vi får set de niveau forskelle skoven byder på.Vi skridter af i naturen efter en tur på banen.

Vi ønsker at give folk lysten til hest tilbage , hvis den skulle være forsvundet - vi har 1.kl terapeuter til rådighed , der er stort set "Bullitproof" og er rolige og omgængelige . Vi flytter nænsomt dine grænser og udfordrer dig , men har hele tiden fokus på den positive tilgang og at du føler dig tryg i de ting vi foretager os.
Vores omgang med hestene og dem der kommer her , er stille og rolig og derved også den ro som folk har brug for , som et afbræk i vores fortravlede hverdag.

Hestene er vores åndehul og med til at mærke os selv og være nærværende og efter et besøg hos os , vil du helt sikkert nikke genkendende til det vi beskriver her .
Vi afholder RideNmind weekend`s,hvor vi arbejder med selvudvikling, enten sammen med din hest , eller blot dig selv og almindelige ride weekend`s både på egen og vores leje heste (4 stk)-Guidede ture i skoven med varighed på 1 1/2 time - 3 timer +
KONTAKT PÅ 53 68 81 82 / 42 22 33 13 for netop det du har lyst til /brug for -følg os på FB på siden Midtjysk Westerncenter eller Mindkey4you og flere infor mationer på www.midtjysk-westerncenter.dk og http://www.mindkey4you.dk

Priser fra 350- 1.500 kr.

 

Dette firma admistreres af: Jette-Rockie.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider