Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Winkwink.dk

Winkwink.dk (CVR: DK 29822891)
Nørrebrogade 18b (Vis Kort)
8000 Aarhus C
Danmark

Forretningsområder
Personlig pleje

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 50509570

Email
kontakt@winkwink.dk

Hjemmeside
WWWWWWWWW

Hjemmeside
www.winkwink.dk
facebook.com/winkwinkdk/
plus.google.com/+WinkwinkDk/posts

Statistik
754 visninger

Beskrivelse

Winkwink.dk er DK's førende sexshop med sexlegetøj og lingeri. Vi har i mere end 2 år solgt Lelo og fun factory vibratorer, dildoer, bondage, anal plug, catsuits, kjoler, kostumer, we vibe par sexlegetøj og meget mere.

Vi er blevet kendt i medierne som den mest diskrete webshop på markedet da du under hele processen vil opleve at du er 100% anonyme når du handler på winkwink.dk. Vi åbner 1. december 2015 winkwink.se som er en svensk version med sexleksaker og lingerie.

Det at arbejde med @!#$ legetøj er lidt sjovt og anderledes. De fleste synes det er meget sjovt og lidt pinligt for det er privat for mange men man vender sig til at det bliver helt normalt snakke om dildo og sm legetøj. Grunden til at vi startede med det skyldes at vi oprindeligt var et webbureau magentoxperten.dk og siden hen skulle lave opgaver for sexshops og en dag bød muligheden sig for at blive medejer af en af disse og så har det efterfølgende udviklet sig hurtigt og vi er i dag danskernes førende erotiske webshop hvilke vi er utrolig glade for.

 

Vi har oprettet os her på heste-nettet.dk da vi under samme cvr nummer har deltaget i flere arrangementer samt sponsor for flere ryttere.

 

Dette firma admistreres af: Kristoffer Nikolaj Hjerrild O.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider