;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Earth-Horse I/S

Billede

Earth-Horse I/S (CVR: DK 36133597)
Keldhøjvej 16, Øster Falde (Vis Kort)
9670 Løgstør
Danmark

Forretningsområder
Rideudstyr (primært)
Tilskudsfodermidler
Plejemidler

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 20815833

Email
eh@earth-horse.dk

Hjemmeside
WWWWWWWWW

Hjemmeside
www.Earth-horse.dk
facebook.com/earthhorse.dk
plus.google.com/b/110592254321282348528/110592254321282348528/posts

Statistik
1182 visninger

Beskrivelse

Vi hestefolk er generelt ret tunge i CO2-regnskabet, hvilket vi ønsker at være medvirkende til at reducere i kraft af salg af mere bæredygtige produkter til hest og rytter. Hestefolk er som udgangspunkt rigtig glade for deres heste, og vi ønsker, at give vores heste bedst mulige livsvilkår. Men hvor mange af os, er bevidste om, at de sadler og andet læderudstyr samt lammeskind mv., kommer fra dyr, der har haft gode livsvilkår imens de levede. Vi kan kun gisne om det, men dybest set, ved vi det ikke. Køer og får ser ud til, at have bedre livsvilkår end konventionelle svin men hvor meget ved vi egentligt om medicinering, fodring osv. af køer og fårene. Desuden hvor meget ved vi alm. hestefolk egentlig om dyrevelfærden og bæredygtigheden bag vores rideudstyr og fremstillingen af samme?

 

Med vores produkter ønsker vi, at producere dem mere bæredygtige og med hensyn til de enkelte medarbejdere, dyrevelfærden og miljøet. Vi ønsker mere synlighed omkring fremstillingen af vores produkter og materialer. Vores produkters kvalitet er derfor både af høj standard for hest og rytter samt de tager hensyn til dyrevelfærd og miljøet. Alle vores produkter er desuden produceret i Danmark, og en del af dem er lavet af mennesker med særlige behov i samarbejde med de beskyttede værksteder i Vesthimmerlands Kommune. Det er de for at sætte fokus på, at alle målgrupper har behov for at føle sig brugbare og også kan medvirke samfundsmæssigt på forskellig vis.

 

Indtil videre sælger vii træktove og grimer lavet af økologisk hamp, hestebolcher lavet af danske urter samt et lille udvalg af økologiske og danskproducerede plejeprodukter.

Dette firma admistreres af: Eh (2).

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider