Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dangate

Dangate (CVR: DK 33042620)
Hadsundvej 22b (Vis Kort)
9575 Terndrup
Danmark

Forretningsområder
Foto og Video (primært)
Personlig pleje

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 53937020

Email
mba@dangate.dk

Hjemmeside
WWWWWW

Hjemmeside
www.dangate.dk
facebook.com/pages/Dangate/192080774137099?fref=ts

Statistik
1119 visninger

Beskrivelse

Hos Dangate er filosofien, at jagt skal være en oplevelse. Vi lægger derfor et stort arbejde i at præsentere og udvikle jagtudstyr i en høj kvalitet, hvor jægeren oplever en jagt ud over det sædvanlige ved at anvende vores produkter.

 

Dangate ApS er en af landets førende leverandører af jagtudstyr, og vi har bl.a. Danmarks største udvalg af jagtstiger, produkter til vildsvinejagt, vildtkamera, skydestokke, alt til ande- og gåsejagten og et stort program af lokkekald. Vi forhandler de mest anerkendte mærker inden for hver varekategori, og vi fremstiller produkter i eget navn, så kunderne kan få glæde af jagtudstyr i høj kvalitet til en rigtig god pris.

 

Dangate er eksklusiv distributør i Danmark og Sverige af vildtkamera fra Spypoint og Bolyguard, der tilbyder en fleksibel og prisbillig løsning til jagt og overvågning.

Kameraerne har sorte dioder med den nyeste teknologi og en ultra god natbelysning, så billederne er knivskarpe både dag og nat. Bolyguard leverer bl.a. MMS vildtkamera, der kan sende billederne direkte til din mobiltelefon som sms eller din e-mail adresse. Der behøves blot et SIM kort abonnement af samme type, som anvendes i en almindelig mobiltelefon. Kameraerne er derfor særdeles velegnet til overvågning og anvendes i dag af de professionelle vagtselskaber til en lang række overvågningsopgaver. Genbrugspladser, byggepladser, minkfarme, landbrug, diesel tankpladser og andre områder, der ofte plages af tyveri, anvender også Bolyguards MMS kamera til overvågning.

 

Et kamera fra Spypoint udmærker sig ved en utrolig enkel og brugervenlig betjening. Vildtkameraet reagere hurtigt på bevægelser og optager billeder med markedets hurtigste hastighed. De har en imponerende lang optageafstand og vel nok markeds længste rækkevidde af IR Flash (natbelysning). Spypoint præsenterer hvert år nye produkter på markedet, der sætter helt nye standarder for kvalitet og teknologi i vildtkamera.

 

Til andejagt og gåsejagt forhandler Dangate jagtskjul, lokkefugle, lokkekald og diverse tilbehør fra de absolut mest anerkendte mærker, herunder amerikanske Greenhead Gear, Tanglefree, ZINK calls, Dan Thompson calls, Avery Outdoors, Mossy Oak, sillosocks og MOJO Outdoors.

 

Til vildsvinejagt har Dangate Danmarks største udvalg af ægte bøgetjære, lokkeprodukter og foderudstyr. En god foderplads er en særdeles vigtig forudsætning for en succesfuld vildsvinejagt.

Lokkeprodukter og fodertilskud fra Buck Expert og Eurohunt er din garanti for høj kvalitet og optimale betingelserne for dyrene på dit jagtområde. Dangate´s professionelle foderautomatik, der kan fodre op til 6 gange dagligt, sikrer en stabil drift af foderpladsen.

 

Til bukkejagt, råvildtjagt og hjortejagt forhandler Dangate de fineste håndlavede lokkekald fra legendariske Klaus Weisskirchen, der bl.a. fremstiller den eneste bukke lokkekald på markedet, der også har effekt uden for brunstperioden. Lokkeprodukter og fodertilskud fra Buck Expert og Eurohunt er din garanti for høj kvalitet og optimale betingelserne for dyrene på dit jagtområde

 

Til rævejagt har Dangate den unikke rævelokker MOJO Critter, der med sin roterende bevægelse effektivt tiltrækker rævens fokus, så jægeren får optimale skudbetingelser. Dangate forhandler de fineste håndlavede rævelokkekald fra legendariske Klaus Weisskirchen samt lokkekald fra Dan Thompson, der er utroligt nemme at anvende og derfor anbefales på Jægerforbundets lokkekaldskurser.

 

Dangate udvikler og forhandler Danmarks største udvalg af fleksible jagtstiger og hochsitz, så jægeren har mulighed for at være mobil på jagten, hvor det kan være svært at forudsige hvor vildtet befinder sig.

 

Lokkekald: Klaus Weisskirchen Dan Thompson Zink Call

Lokkemidler: Eurohunt Buck Expert

Vildtskræmmer: Animalit

Jagtstiger: DANGATE

Lokkefugle: MOJO Sillosocks Tanglefree Greenhead

Kamera: Spypoint Bolyguard

Personligt udstyr: Avery gamegear VORTEX Optics VORTEX Mossy Oak Ameristep LED Lenser

Jagtskjul: Ameristep AVERY

Foderudstyr: Foderautomater, Timer Tønder, m.m Dangate

Billede

 

Dette firma admistreres af: Mba (2).

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider