Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

PROOFSEC ApS

Billede

PROOFSEC ApS (CVR: DK 33163029)
Hovedgaden 501a, Fløng (Vis Kort)
2640 Hedehusene
Danmark

Forretningsområder
Teknisk materiel (primært)
Staldinventar
Foto og Video

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 72300666

Email
mail@proofsec.dk

Hjemmeside
WWW

Hjemmeside
proofsec.dk

Statistik
1085 visninger

Beskrivelse

PROOFSEC er specialiseret i at levere og installerer kamera-/videoovervågning, alarm og adgangskontrol løsninger. Vi kan løse alle opgaver fra et enkelt kamera til overvågning af en boks eller løsdrift til komplet sikring af rideskoler, med videoovervågning, alarmsystemer og adgangskontrol.

 

Billede

Kamera-/videoovervågning af foleboks

Mange vil gerne kunne holde øje med hoppen, i tiden op til at den skal fole, også når man er på arbejde eller af andre grunde ikke har mulighed for at være i stalden. Med videoovervågning af foleboksen kan du både holde øje med hvad der sker, på din smartphone, tablet eller PC og forevige øjeblikket hvor dit nye føl kommer til verden.

 

Billede

Kameraer giver højere sikkerhed i stalden

Med bevægelses detektering får du mulighed for at blive advaret, hvis der er aktivitet i staldgangen, på tidspunkter hvor der burde være ro. Hvis en hest er brudt ud af boksen eller der er uindbudte gæster i stalden, kan du få en e-mail med et billede af hvad der foregår. Kameraovervågning kan samtidig øge sikkerheden får dem der færdes alene i stalden.

 

Billede

Alarm og adgangskontrol til sadelrummet

Ofte hænger der "lædersofaer" for mange tusinde kroner i sadelrummet. Og udover de økonomiske konsekvenser det har hvis de bliver stjålet, kan det også være en udfordring at finde en ny sadel der ligger rigtigt. Det giver derfor god mening at begrænse adgangen til sadelrummet med elektronisk adgangskontrol eller installerer en alarm. Det kan også give rabat på forsikringen.

 

Udover ovenstående eksempler er vi leveringsdygtige i en lang række løsninger inden for sikring, administration og management. Kontakt os for inspiration, rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

 

Dette firma admistreres af: Proofsec.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider