Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Skovtursrytteren.dk

Billede
Billede
Billede
Billede

Skovtursrytteren.dk (CVR: DK 30740378)
Asmosevej 1, Måbjerg (Vis Kort)
7500 Holstebro
Danmark

Forretningsområder
Rideudstyr (primært)
Staldinventar
Tilskudsfodermidler
Broderi
Dækkenvask og reparation
Præmier

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 26744331

Email
skovtursrytteren@outlook.dk

Hjemmeside
WWWWWWWWW

Hjemmeside
www.skovtursrytteren.dk
facebook.com/Skovtursrytteren.dk?ref=hl
plus.google.com/u/0/103887936071239437151/posts

Statistik
1880 visninger

Beskrivelse

VI sælger rideudstyr fra Karlslund, HKM, Cristina sport, Hoffmeier, Campus, Waldhausen, Imperial og mange andre

 

Alt til hest, pony og shetter!

 

Velkommen til Skovtursrytteren.dk

Hos os finder du alt til rytter og hest. Vi har fokus på dig og din hest og de ting du bruger i din hverdag med hesten om det er i skoven, på banen, stranden, eller stubmarken, selvfølgelig har vi også varer til dig der gerne vil ride stævner på din hest og have denne oplevelse.

Vi har fokus på at give dig og din hest den bedste oplevelse! Hos os er alle velkommen, uanset race, str. og erfaring og vi er altid klar til en snak om netop dit problem eller netop den løsning du står og mangler.

Hvis vi ikke lige har den varer du står og mangler så kontakt os pr mail og vi vil se om det er en vare vi kan skaffe fra vores leverandører.

Vores motto er: Her er plads til alle!

Derfor fører vi også alle str. til hest og pony fra shetlænder og op til x-full. Vi forsøger at have et stort i udvalg i alle str.
Desuden har vi alt hvad du har brug for til din hest eller pony, om du har den derhjemme eller opstaldet.


Vores leverandøre er kvalitetsbevidste, og det samme er vi.

Vi fører blandt andet produkter fra:

Karlslund:

Karlslund producerer og sælger ride udstyr til den islandske hest og dens rytter. Alt er designet og udviklet af professionelle islands heste ryttere med udgangspunkt i deres daglige erfaringer.


Waldhausen:

Waldhausen har alt til sporten, deres portefølje omfatter de mest innovative hestesport brands, og dermed er Waldhausen er i stand til at tilbyde ryttere på alle niveauer og alle discipliner alt, hvad de kan have brug for sig selv eller for deres hest.


Maddox:

Maddox er navnet på en kollektion af ride tøj. Designet af ryttere til ryttere. Maddox produceres af Ocean Rainwear A/S, som har 50 års erfaring med produktion af vind- og vandtæt og åndbart tøj.

Maddox har som målsætning at skabe tøj, der understøtter rytternes præstationer, dvs. tøj, der har stor komfort, stor slidstyrke, som er designet specielt til ridesport med de features, der efterspørges. De fører desuden tøj i store str.

Campus:

Campus er et dansk firma, der specialiseret sig i fodtøj til hestebranchen. Sortimentet spænder vidt fra smarte outdoor-boots, gummistøvler, jodphurs til ridestøvler af enhver slags.Gennemført kvalitet, udsøgt komfort samt innovativt design er kendetegnene ved fodtøj fra Campus. De fanger tidens modetrend og kombinerer det praktiske med det behagelige og lækre.

Campus ridestøvler er italiensk håndværk, der bygger på lang erfaring og tradition og som kombineret med innovation og moderne teknologi sikrer en hæj kvalitet sammen med en perfekt pasform og komfort fra første dag.

Alle modeller er fremstillet i kalveskind af bedste kvalitet. Med et frit valg af materialer, farver og detaljer kan du sætte dit eget præg på støvlerne. Du kan selvfølgelig også få syet ridestøvler efter egne mål.


Imperial Riding:

Med sin innovative produktudvikling under navnet Imperial Riding har Nederinum, og dens tre generationer af familiens iværksætteri resulteret i en høj standard for kvalitet og kundeservice.

I 2012 blev Imperial en selvstændig underafdeling af Hypo Group, der giver mulighed for ny ekspansion og indgang til det globale marked.

Deres mission er fortsat at give ryttere den bedst mulige kvalitet af udstyr, til en fornuftig pris. Deres gennemslagskraft ses tydeligt på deres styrke for at bringe et fashionabelt touch til alles hestepigers garderobe.

Med vores levenrandører i baghånden har vi alt hvad rytteren har brug for, både før, under og efter ridning! Vi fører alt fra børne str. til herre- og dame tøj til plus size.

Besøg os i forretningen

Forretningen på Asmosevej 1, Holstebro, har et stort udvalg i tøj til rytteren, lige fra hverdagstøj til stævne outfits!

Hos os kan du matche dit outfit, med samme farver til hesten.

Der er åbent:

Mandag - tirsdag 16-18
Torsdag 16-18
Fredag 13-17
Lørdag 10-15

Uden for alm. Åbningstid er der åbent efter aftale

Find os på facebook eller vores hjemmeside!

 

Dette firma admistreres af: Skovtursrytteren.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider