Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gemmas

Gemmas (CVR: DK 27565603)
Amager Landevej 119 (Vis Kort)
2770 Kastrup
Danmark

Forretningsområder
Rideudstyr (primært)
Kæledyr, andre

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 51904945

Email
ckvp@gemmas.dk

Hjemmeside
WWWWWW

Hjemmeside
www.gemmas.dk
facebook.com/pages/Gemmas/479993288733398?ref=hl

Statistik
1225 visninger

Beskrivelse

Gemmas.dk er en internetshop med meget bredt vareudvalg - og flere af vores varer er særdeles velegnede i forbindelse med ridning og ridesport i øvrigt. En af vores topvarer i forbindelse med ridning og udendørs liv er vores lysarmbånd eller løbearmbånd, der gør det nemmere at blive set når du går, cykler, løber, rider eller færdes i naturen på anden vis.

Vi har nanosvampe, der fjerner selv de mest umulige pletter - og de kan være en stor hjælp i forbindelse med rengøring af ridebokse, hestetraileren eller det øvrige udstyr du bruger når du rider (bør ikke bruges på læder).

Vores gravørpen kan du bruge, når du skal indgravere navn i dit udstyr, så det ikke bliver væk til ridestævner, eller under din daglige træning.

Når hestens manke skal være fin til dressur stævnet har vi små elastikker i mange forskellige farver, som du kan bruge når du fletter hestens man. Silikone elastikkerne som bruges til fletning af hestens manke kan også bruges til at lave de populære loom bands, og måske kan du lave en grime til hesten af dem?

Desuden har vi løbearmbånd til mobiltelefonen, mavebælter ligeledes til mobiltelefon, penge og nøgler, som ellers kan være svære at opbevare når du rider.

Vi har også foldbare drikkedunke med karabinhager, som er lette at medbringe når du rider dig en tur. Ligesom vores letvægtshåndklæder i microfiber er nemme at medbringe, for de hverken fylder eller vejer ret meget.

Vi glæder os til at se dig i vores netbutik www.gemmas.dk

Dette firma admistreres af: Christin K.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider