Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DL-Horses

Billede

DL-Horses (CVR: DK 34242135)
Karisevej 149, Druestrup Ov (Vis Kort)
4653 Karise
Danmark

Forretningsområder
Uddannelse og kommision (primært)
Horsemanship

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 51701551

Email
dl-horses@live.dk

Hjemmeside
WWW

Hjemmeside
DL-Horses.dk

Statistik
3338 visninger

Beskrivelse

Jeg hedder Dennis Lüth og kom hertil fra Tyskland i 2009, trods mine kun 25 år vil mange nok mene at jeg er lidt "grøn" men sådan er det nu ikke.

Jeg er vokset op med heste omkring mig og har deltaget i flere stævner både spring og dressur og fandt hurtigt ud af at det var heste jeg skulle arbejde med...

 

Jeg har været så heldig at få lov til at arbejde med bl.a. "Le Champ Ask" (fløjhingst 2008) samt "Last Man's Hope" (fløjhingst 2009), men også med mange andre spændende heste!

 

Uddannelsen jeg færdiggjorde i 2009 hedder "Zucht und Haltung" (direkte oversat: "Avl og Håndtering"), denne meget brede uddannelse fordyber sig i at kunne håndtere heste i alle stadier samt på alle niveau'er, dvs. fra fol, føl og unghest til træning, stævne og pension.

 

Da jeg har færdiggjort min uddannelse i 2009, vælger jeg at søge nye græsgange og Danmark står øverst på ønskelisten. Med stor glæde kan jeg drage afsted mod Danmark hvor mit første job som færdiguddannet venter, jeg var blevet ansat ved Eksam. Beridder Kim Kristensen "Bækgaarden" i Jylland, her hjalp jeg med tilridning af ungheste samt klargøring ifm. Kåring. Det gav mig en masse rigtigt gode oplevelser men også en ordenlig portion erfaring.

Jeg fik efter godt et år en mulighed for at komme til sjælland og arbejde og jeg takkede ja - jeg var nu blevet ansat hos den enestående tidligere landsholdsrytter Camilla Enemark, her fortsatte jeg arbejdet med tilridning og klargøring men fik også muligheden for at deltage i arbejdet omkring Camilla's konkurrence heste, hvilket ikke kun var spændende men også lærerigt!

Jeg tog efter 2 år en beslutning i forhold til min fremtid - jeg stod med en stor taske fuld af erfaring dels fra en god læretid og dels fra mit kendskab til Kim Kristensen og Camilla Enemark - jeg ville prøve kræfter som selvstændig og jeg ville vise at jeg kan! Så i 2012 starter jeg for mig selv. Jeg er stolt af at kunne sige at jeg allerede ved hingstekåringen i Herning året efter (2013) sammen med Per Andersen kom med "Svalebo's Cellestin" (nu: "Cellesting Sekt"), der blev kåret til præmiehingst og solgt på efterfølgende auktion for 400.000 dkr.

Jeg stiller samme år til hoppekåring i Ringsted med "Candlelight TM", 2 måneders god solid træning fører til bedste karakter i både løsspring og ridelighed - senere på året modtager "Candlelight TM" bronce ved eliteskuet.

 

2014 har ligeledes budt på flere gode oplevelser, jeg stillede igen i år til hingstekåring i Herning, denne gang med hingsten "Kjærs Cajsar" og endnu en gang gav det hårde solide arbejde resultat! 5 gode måneder med "Kjærs Cajsar" førte til endnu en kåring som præmiehingst. Jeg har desuden haft og har fortsat flere spændende heste i stalden og stillede også i år ved hoppekåringen i Ringsted, denne gang med "Blossom PPZ" der blev RDS kåret samt "Last Winner PPZ" der blev RDH kåret - jeg er glad for de resultater jeg har været med til at skabe og er ikke i tvivl om at året og årene frem vil byde på endnu flere minderige oplevelser..!

 

Jeg udføre følgende arbejdsopgaver:

- tilridning

- kåring af hopper

- forbesigtelse af hingste samt kåring af hingste

- videreuddannelse af ungheste til bl.a. egnethedstest, 4,5 & 6 års championater både i spring og dressur.

Heste

Dette firma admistreres af: Dl Horses.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider