Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

AB Rideudstyr Aps

Billede

AB Rideudstyr Aps (CVR: DK 35391584)
Husmandsvej 65 (Vis Kort)
9430 Vadum
Danmark

Forretningsområder
Rideudstyr

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 60485584

Email
bent@abrideudstyr.dk

Statistik
1911 visninger

Beskrivelse

AB Rideudstyr er en rideudstyrsbutik hvor du kan købe kvalitetsrideudstyr til meget konkurrencedygtige priser. Vi forhandler BR, Bucas og Uvex produkter og har en række mærkevarer som er indkøbt som restpartier og derfor kan sælges til særdeles favorable priser.

Vi får produceret egne varer i høj kvalitet som sælges til særdeles konkurrencedygtige priser. Vores egne produkter hedder AB og grunden til de lave priser er at vi springer fordyrende grossist led over og køber direkte ved producenterne. Kvaliteten er derfor helt i top selv om priserne er lave.

AB Rideudstyr er etableret i april 2011.

Webshoppen har åben 24 timer i døgnet alle årets dage.


Vi har lager og butik i Nordjylland og har åbent mandag til fredag fra kl 12 til 16, samt lørdag fra kl. 10 til 13.00, hvor det er muligt at afhente varer. Passer tidspunktet dig ikke holder vi åbent efter aftale. Se forsiden for udvidede åbningstider i forskellige højtider. Er du i tvivl ring på tlf. 60485584.

Det er altid muligt at kontakte os på mail og telefon mandag til lørdag i tidrummet 9.00 - 18.00. Vi besvarer mail hurtigst muligt og typisk indenfor 24 timer. Hvis telefonen ikke tages p.g.a. travlhed vil der blive ringet tilbage i løbet af 24 timer. Du skal blot oplyse om navn og tlfnr. på telefonsvareren.

Dette firma admistreres af: AB Rideudstyr.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider