Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bisnapgård Efterskole

Bisnapgård Efterskole (Forening)
Nordmandshage 45 (Vis Kort)
9370 Hals
Danmark

Forretningsområder
Efterskole, landbrugsskole m.m.

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
98252011

Email
kontor@bisnap.dk

Hjemmeside
WWWWWW

Hjemmeside
www.bisnap.dk/
facebook.com/bisnap?fref=ts

Statistik
1255 visninger

Beskrivelse

Vil du lære om hestens kropssprog og reaktionsmønster?
Vil du optimere samarbejdet med hesten?
Vil du have din egen hest med, eller vil du låne en af skolens 7 ponyer?

 

Ridning kan ophøjes til sand ridekunst, når alle brikkerne falder på plads. Undervisningen fokuserer på denne helhed af små detaljer og favner bredt. Vi arbejder med de kendte discipliner dressur, spring, kørsel og tager tit på ture i skolens skønne omgivelser.

 

Dressur
Vi arbejder med at få din grundridning i orden. Her lægges der vægt på at hesten kommer ind og op i ryggen, og dermed bruger sig korrekt. Du kan derved forbedre dig i både konkurrencer og i din håndtering af hesten i naturen.

 

Spring
Vi har vores egen springbane, hvor vi også løsspringer. Her fokuserer vi på at få en springglad hest, der yder sit bedste. De fleste heste elsker at blive løssprunget!

 

Hestehviskeri
Du lærer at forstå og bruge hestens kropssprog og reaktionsmønster aktivt, med udgangspunkt i lærdommenn fra Monty Robert, Pat Parelli og Michael Peace. Forståelsen af hestens kropssprog letter den daglige omgang med hesten og forbedrer jeres samarbejde og fælles forståelse. Dette kropssprog er vigtigt i alt samvær med hesten og specielt i tilridningen kan vi undgå mange problemer.

 

Kørsel
Du lærer at spænde for både et og to spandsvogn. Flere af vore heste kan også bruges til kørsel, og er der noget bedre end en dejlig køretur ud i mosen med kakao..

 

Rid i skoven, mosen eller stranden...
Vi har jord direkte ned Kattegat og der er masser af spændende ridemuligheder i skovene og i Hals Mose.

 

Hals Rideklub
Vi har et medlemskab i Hals Rideklub og kan derfor benytte deres ridebaner og deltage i deres arrangementer og stævner. Vil du gerne have ekstra undervisning, er der også mulighed for at deltage i klubbens undervisning.

Hals rideklub ligger ca. 4 km fra Skolen, og her er der et flot ridecenter med opstaldning og ridehal. Du har mulighed for at kontakte stedet og evt. have din hest opstaldet der, i stedet for på skolen. Der er cykelsti hele vejen derud, og bussen kører også lige forbi.

Heste

Dette firma admistreres af: Raetzel (2).

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider