Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

MasiMou.dk

Billede

MasiMou.dk (CVR: DK 34946566)
Torstilgårdsvej 28 1. th (Vis Kort)
8381 Tilst
Danmark

Forretningsområder
Personlig pleje

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
27513059

Email
masimou@masimou.dk

Hjemmeside
WWW

Hjemmeside
www.masimou.dk

Statistik
1020 visninger

Beskrivelse

MasiMou.dk er en dansk netbutik der forhandler delikatesseprodukter af absolut højeste kvalitet. MasiMou importerer og leverer højkvalitetsolivenolier efter gamle græske håndværkstraditioner fra Grækenland som er unikke med hensyn til smag og design. Derudover har MasiMou et delikat udvalg af forskellige krydderimix hentet fra den græske ø Simy.

Alle produkter importeres direkte fra Grækenland, da vi lægger stor vægt på det autentiske og gerne vil give vores kunder en unik smagsoplevelse. MasiMous olivenolier er nøje udvalgt på vores rejser i udlandet fra mindre producenter i Grækenland, hvor kvalitet er i højsæde frem for kvantitet. Dette betyder ofte, at MasiMous produkter er varer, der ikke findes i et dansk supermarked. Produkterne er fremstillet efter gammeldags, håndværksmæssige traditioner og til priser, der er til at betale.

Helt grundlæggende søger MasiMou de bedste produkter - og den bedste smagsoplevelse til enhver lejlighed. Vores speciale er ægte græske olivenolier med flere vitaminer og antioxidanter end filtreret olie.

Det er MasiMous ønske, at gøre græske produkter mere tilgængelige for danskerne. Vores målsætning er at tilbyde et udvalg af de bedste og mest eftertragtede kulinariske olivenolier og krydderier fra Grækenland.

Udover at have personlig kontakt med leverandørerne, rejser vi flere gange om året til Grækenland for at finde nye spændende produkter og for at holde os ajour med, hvad der sker på det græske marked. Skulle der være ønsker til produkter, som ikke findes i MasiMous sortiment, er De altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@masimou.dk, så skal vi gøre alt, hvad vi kan for at få fat i produktet.

Dette firma admistreres af: Masimou.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider