Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Klithedegården

Billede
Billede
Billede
Billede

Klithedegården (CVR: DK 29229791)
Græmvej 41 (Vis Kort)
6990 Ulfborg
Danmark

Forretningsområder
Overnatning for ridende (primært)
Rideferie, DK
Ridelejre
Rideetablissement

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
30693975

Email
kontakt@klithedegaarden.dk

Hjemmeside
WWW

Hjemmeside
klithedegaarden.dk

Statistik
2187 visninger

Beskrivelse

Tag din hest med på ferie - Ved Vesterhavet

 

Velkommen til ferie- og kursusstedet "Klithedegården"

Med beliggenhed ved den vestjyske klithede ud til Vesterhavets brusende bølger og kilometerlange hvide sandstrande, tilbyder vi ikke bare overnatning og kurser af høj kvalitet, men unikke oplevelser i noget af Danmarks smukkeste og mest vilde natur.

Selve gården er en klassisk 3-længet klitgård af munkesten fra 1870 på en 11.000 m2 stor skovbevokset grund ved Husby Klitplantage.
Gården er restaureret og indrettet med respekt for stedets autentiske sjæl og idyl.
Her finder du på alle årstider vild og smuk natur så langt øjet rækker, en afslappet atmosfære i hyggelige stuer, og værelser med gode senge hos Vestkystens Venligste Værter.

 

For fiskere, fuglekiggere, cyklister, naturelskere, vandre- og hestefolk byder et ophold på "Klithedegården" på store oplevelser på grund af vores unikke beliggenhed.
Lige udenfor døren er der 16 km afmærket ridesti - heraf 3 km på stranden langs Vesterhavet, resten i klithedebakker og skov.
Desuden den kombinerede cykel- og vandrerute "Vestkyst ruten", og nogle af Danmarks bedste Lystfisker - og fuglekigger spots.

 

For en-dags rideturister tilbyder vi kaffe, opsadling i rolige omgivelser, Parkering af bil og trailer samt frokost efter en dejlig ridetur.

For kursister på vores små eksklusive hold bliver opholdet tilført ekstra værdi med ekskursioner til store natur- og kulturhistoriske seværdigheder, samt stemningsfuldt og nærværende samvær på den gamle klitgård.

Dette firma admistreres af: Kontakt (3).

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider