Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vestjysk Hestevelfærd

Billede
Billede
Billede
Billede

Vestjysk Hestevelfærd (Forening)
(CVR: DK 35154620)
Hinnumvej 17 (Vis Kort)
7200 Grindsted
Danmark

Forretningsområder
Velfærdsforeninger

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
23455855

Email
vestjyskveldfaerd@gmail.com

Hjemmeside
WWW

Hjemmeside
vestjyskhestevelfaerd.mono.net/

Statistik
4190 visninger

Beskrivelse

Vestjysk hestevelfærd, kører udelukkende ud til heste relaterede ting. Vi tager os tid til en ordentlig dialog med ejerne, så de føler vi også vi er der hjælpe dem :)

vores formål er at hjælpe hestene i alle slags opgaver. Uanset om der er tale om mishandling eller uvidenhed går vi ind for at have en rigtig god dialog med ejerne, og finder en løsning på tingene

 

Vi kører ud til alle slags opgaver vedrørende heste.
vi er en frivillig forening, godkendt af Erhvervs styrelsen. Vi gør alt på frivilligt basis. Vi har fået nogle gode sponser aftaler med forskellige smede, dyrlæger samt foder leverandør og plejefamilier. Da vi er en frivillig forening kører største delen af det økonomiske på sponsor aftaler, donationer samt medlemmer som støtter vestjysk hestevelfærd.
Vi gør det udelukkende for at der bliver taget hånd om hestenes velbefindende, vi kører ud og prøver at få en god dialog med ejerne, da der i visse tilfælde er tale om uvidenhed ang. hold af hest, i de tilfælde hvor der er tale om vanrøgt og der er behov for fjernelse, er det altid i samarbejde med politiet og dyrlæger. Vi råder over en akut stald med plads til 8 heste der iblandt er der 2 folebokse, men vi ser helst gerne at heste bliver videre formidlet med det samme så de ikke udsættes for unødig stres.
Efter vi var med på en sag i Spjald, har det givet os blod på tanden, og vi har derefter snakket om at få vores eget stiftet på benene, og da der ikke forefindes nogle foreninger i det vestjyske, springer vi ud i dette. Det er dejligt at føle vi kan være med til at gøre en forskel. Vi er tre tøser der har stiftet vestjysk hestevelfærd, Vi hedder Anita, Anja og Charlotte, vi har med heste at gøre til dagligt og i stalden er der 12 heste.
Vi kan altid bruge donationer, medlemskaber, plejemidler, udstyr (undtaget sadler og hovedtøjer) ligesom sponsorater altid er velkommen hos vestjysk hestevelfærd.


Heste


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider