Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

CR Hestefysioterapi v.Charlotte Ravnbo

CR Hestefysioterapi v.Charlotte Ravnbo
(CVR: DK 29250766)
Orebygaard 12 (Vis Kort)
4990 Sakskøbing
Danmark

Forretningsområder
Hestevømning & genoptræning (primært)
Alternativ Behandling

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 40969143

Email
cr@cr-hestefysioterapi.dk

Hjemmeside
WWW

Hjemmeside
www.cr-hestefysioterapi.dk

Statistik
1852 visninger

Beskrivelse

Heste kan som mennesker få diverse skader og skavanker, som har brug for behandling. Hesten er på lige fod med mennesket bygget af knogler, muskler, sener og ledbånd, som alle kan være udsat for overbelastning af den ene eller den anden grund.
Når der opstår en skade eller overbelastning af et led, eksempelvis som følge af at hesten træder forkert, får et spark eller lignende, kan hesten få bevægeindskrænkninger i et eller flere led. Dette kan betyde smerter, hævelse og nedsat bevægelighed i et eller flere led, hvilket kan komme til udtryk ved, at hesten ikke kan stille sig til den ene side, at den bliver "dum" på den ene volte, bliver i dårligt humør eller fx bliver utaktet.

En behandling starter med en grundig gennemgang af hestens (sygdoms-) historie og hvordan hesten fungerer i dagligdagen. Det er vigtigt, at ejeren/rytteren er til stede for at få så mange oplysninger om hesten som muligt.
Hesten ses først på staldgangen og derefter fremvises den i skridt og trav. Nogle gange vil det være nødvendigt at se hesten i longe eller under rytter. Dette gøres for at se en sammenhæng mellem hestens historie/problemer og med hestens måde at bevæge sig på.
Herefter palperes/mærkes hele hesten igennem for at mærke efter varme, smerte, hævelse, muskelfylde og eventuelle bevægeindskrænkninger i et eller flere led. Alle hestens led undersøges for bevægeindskrænkninger eller låsninger, da hesten kan kompenserer for nedsat bevægelighed i et led ved at øge bevægeligheden i et andet led. Desuden er det meget vigtigt, at finde hovedårsagen til hestens problem og ikke kun behandle den evt. smertegivende struktur (symptombehandling).
På baggrund af undersøgelsen af hesten vælges den relevante behandling, som kan bestå af følgende:
Manuel behandling:
Massage
Strækøvelser/smidighedsøvelser
Mobilisering
Osteopati
Kulde/varmebehandling
Lymfedrænage
El-terapi:
Laser
Ultralyd
Magnetfeltsterapi
Træning:
Genoptræningsplan for den skadede hest
Vejledning i træning af hesten

Et behandlingsforløb vil ofte bestå af 2-3 behandlinger.
Dette firma admistreres af: Charlotte Henriksen.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider