Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hanstholm Camping - Stald Vinur

Hanstholm Camping - Stald Vinur (CVR: DK 15205776)
Hamborgvej 95 (Vis Kort)
7730 Hanstholm
Danmark

Forretningsområder
Rideferie, DK (primært)
Ridelejre
Udlejning
Uddannelse og kommision
Overnatning for ridende

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
97965198

Email
bent@hanstholm-camping.dk

Statistik
4042 visninger

Beskrivelse

Rideferie langs Vesterhavet.

Planlæg allerede nu sommerens rideferie.

Vi har daglige 2 timers ture i klitterne langs stranden, desuden 3 og 4 dages rideferie, både med forplejning og uden forplejning.
Mor-datter tur, venindetur eller rid med på hold sammen med andre ryttere som er på samme niveau som dig selv.

Se mere om program på hanstholmcamping.dk/dk13.htm

Få en fantastisk oplevelse, tag med på en 4-dages rideferie inkl. forplejning, ophold i egen hytte og på "Havblik" i Slettestrand, middag på Svinkløv Badehotel, ialt ca 130 km ridning over 4 dage langs Vesterhavet, forbi fiskerlejer, fuglefjeld og fantastisk, uberørt natur.

Fakta om Hanstholm Camping - Stald Vinur rideture/ferier.

2-timers tur: Langs Vesterhavet til bunkerne i Vigsø (daglige ture i sommerferien).
2½ timers solnedgangstur til stranden i Vigsø.
3-timers badetur til Vigsø Bugt.
1-dages tur: Hjardemål Klitplantage.
1-dages tur: Thy Nationalpark .
3-dages tur: Hjardemål Klitplantage.
4-dages tur: Slette Strand/Svinkløv.

1 uge sommercamp i skolernes sommerferie

Campingpladsens Stald Vinur har 25 glade, islandske heste, som passes og plejes af de guider, der står i spidsen for rideturene.

Så langt rider man

# 2-timers tur, ca. 12 kilometer
# 1-dags Nationalpark tur, ca. 45 kilometer
# 3-dages rideferie Hjardemål Klit, ca. 85 kilometer
# 4-dages rideferie Svinkløv, ca. 130 kilometer

 

 

 

Sommercamp med heste.

 

Kom på sommercamp i skolernes sommerferie 1 uge, og vær med til at ride ud med vore ridegæster. Du kan komme alene, eller i kan være nogle veninder, eller det kan være en mor/datter ferieoplevelse sammen. Det er ikke for voksne alene.

 

Du kan også som voksen komme med hvis f.eks. din datter er på sommercamp. I kommer til at bo sammen i samme telt / hytte, og du betaler som ekstra voksen almindelig personpris for overnatningen. Du deltager således ikke på rideturene, men er blot sammen på ferie med din datter/søn.

 

Vi har 2 rideguider, og der er altid guide med på vores tur sammen med gæsterne. Vi har 25 glade, frisk og stærke islandske heste, og har typisk dagligt ture kl. 10, 15 og kl. 20. Holdene er delt op i rutinerede ryttere eller urutinerede ryttere. Derfor vil der typisk være et hold som passer til dit niveau som du også kan deltage i.

 

Du kan ride med på alle de ture der er hvor der er plads, men er holdet fuldt af ridegæster, er der ikke plads til dig og du vil skulle blive tilbage og kan ikke ride med. Når vi har ponytrækning vil du også skulle hjælpe sammen med børnenes forældre, med at trække hestene rundt på turen på campingpladsen.

 

Du skal checke ind på alle de rideture som du vil med på. Dette skal du gøre i receptionen. Du kan kun checke ind for en dag af gangen, det vil sige for de rideture der er i morgen. Du kan ikke checke ind på flere dage frem, men kun på dagen før!.

 

Du kan deltage lige så meget i arbejdet som du vil. Vi starter om morgenen med at tage alle heste ind, hvor de bliver bundet, får en spand specialfoder og kikket efter, renset hove, striglet etc. herefter kommer de ud på foldene igen og får wrap hø. Om aftenen får de igen wrap hø. De går ude, så der er ingen staldarbejde, udmugning etc., kun det sjove arbejde som du selv har lyst at være med i.

 

Vi forventer at du:

Hjælper med opsadling

Hjælper med at sadle af

Hjælper med at rengøre læder, hovedtøj, saddelunderlag

Hjælper med at trække heste ud på græsfold

 

Du kan deltage på den eller de ture du vil, erfaringen siger at du således på en uge oftest vil have mulighed for at ride med ca. en gang dagligt eller 5-10 gange i løbet af ugen, eller hvad du selv syntes du har lyst og kan være med på.

 

Sommercamp opholdet går fra lørdag til lørdag, du kommer til at bo i et af vore komfortable familie telte. Du kan vælge at bo i hytte ved at betale prisforskellen mellem den hytten du vælger og teltet. Prisen i 2014 inkl. overnatning samt alle rideturene etc. er 3.500,- kr, for en uge.

 

Sommercamp er for dig der gerne vil være meget sammen med hestene, have det sjovt, være med i arbejdet med hestene, på den uforpligtende måde, hvor du selv vælger hvor meget du vil være med.

 

Ring eller send en mail hurtigst muligt, der vil maksimalt være 4 ryttere med på sommercamp opholdet, så pladserne fordeles efter "først-til-mølle" princippet.

 


Send en mail eller ring hurtigst muligt, og få tilsendt stort program katalog.


Venlig hilsen
Bent

Dette firma admistreres af: Bent 2.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider