Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

HW Hestecenter v/Heike Wilde

HW Hestecenter v/Heike Wilde (CVR: DK 33080174)
Baunemosevej 1, Bovense (Vis Kort)
5800 Nyborg
Danmark

Forretningsområder
Beridere og undervisere (primært)
Hestevømning & genoptræning
Hestepension
Horsemanship
Rådgivning (heste)
Rideetablissement

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 81751661

Email
hw@heikewilde.dk

Hjemmeside
WWWWWWWWW

Hjemmeside
www.heikewilde.dk
facebook.com/HWHestecenter/?ref=aymt_homepage_panel
plus.google.com/u/0/+HeikeWildeApsGammelgaardHestecenterNyborg/posts

Statistik
3680 visninger

Beskrivelse

HW Hestecenter byder på uddannelse af både hest og rytter. Vi er specialiseret i målrettet muskeltræning af hesten, hvor hestens forståelse for opgaverne er med hele vejen. Netop det at hesten føler sig tryk og forstår hvad den skal gøre gør det muligt at nå ind til de specifikke udfordringer hesten har, og giver et godt samarbejde i hest og rytters uddannelse. Træningen bygger derfor på viden om hesten natur/horsemanship, dens biomekanik, om positiv læring samt har stor focus på rytterens kropssprog og hjælpere.
Du kan booke undervisning i ridning, horsemanship, gymnasticering og genoptræning af heste. Vi er specialister arbejdet fra jorden i kapsun og med trense, som er en god forberedelse af hesten og et godt suplemant til ridning.
Vi holder kurser & foredrag på HW Hestecenter, men også gerne hos dig, i emner som; emner i hestens uddannelse, rytterens sæde og brug af hjælpere og hverdagens horsemanship.
Vi har ryttergymnastik i sommehalvåret.
Det er muligt at komme på et træningsophold. Vi har "all inklusiv" opstaldning i lækre bokse på op til 4 x 7 m. Vi sørger for udmugning, fodering og ind- og ud lukning på fold. Det er også muligt at overnatte på gården som rytter.

Der forfindes en butik med rideudstyr og foder på HW Hestecenter, og selvfølgelig forhandler vi også Heikes bog "Klare Signaler", der er lavet i samarbejde med Wiegaarden.

Dette firma admistreres af: Heike.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider