Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Spænding til sidste spring hos U18 rytterne

U18 feltet ligger tæt, og højeste antal fejl der er med fra første kvalifikation er 9 fejl. Alt kan altså stadig ske inden de tre vindere kan betræde medaljeskamlen. Startrækkefølgen er baglæns, således at rytteren med flest fejl fra tidligere runde starter først og rytteren med færrest fejl starter sidst.

Banen er bygget af Bo Bak Andersen, og rummer både lumske lodrette, vandgrav, en tricky trekombination og en oxer som sidste spring efter vandgraven. Rytterne rider stærkt på vandgraven, og flere har store problemer med at få ro nok på hesten til at komme fejlfrit over banens sidste forhindring.

 

Vandgraven giver flere ekvipager problemer, og allerede 3. rytter i klassen må udgå grundet 2 væringer herpå.
Mathilde Nødskov Aguirre på Flying Cavalina blev klassens første fejlfrie ekvipage med en super runde. Mathilde og Flying Cavalina blev tidligere på året nummer tre ved indendørs DM, og viste i denne runde stor kapacitet.
Også Simone Lykke Hansen på Errando kom også fejlfrit gennem banen, og havde en meget stabil og afbalanceret tur rundt.

Fejlfri var også Simone Hansen Scherff der lagde sig i spidsen.


Clara Hallundbæk kom fra tidligere runde med 0 fejl, og havde en rigtig god tur rundt. Quimono De La Roque sprang med stort overskud, men afstanden til trekombinantionen gik desværre helt galt for det dygtige par, og Quimono De La Roque landede i første spring hvor Clara Hallundbæk desværre røg af. En rigtig ærgelig slutning på dette års DM for Clara Hallundbæk.

 

Efter første runde af anden kvalifikation ser top tre således ud.

1. Simone Hansen Scherff

2. Jessica Toelstang

3: Josephine Bøgh.

 

Dog ligger de første fem ryttereindenfor et nedslag, så intet er afgjort endnu.

 

Jonathan Hvalsøe Saul blev anden rundes første fejlfrie rytter efter en super runde på hingsten Libak´s Lamentos. Hingsten er 7 år og efter Lambrusco Ask og A´khan Z.


Vandgraven og den tricky trekombination var pillet ud af den nye bane, og ingen ekvipager måtte udgå denne runde.
Feltet snævrede til i toppen, og Josephine Bøgh, Jessica Toelstang og Thomas Kolborg Johansen måtte i omspringning om Broncemedaljen, ligesom Simone Hansen Scherff og Jonathan Hvalsøe Saul måtte endnu en runde for at dyste om Guldet.

 

Josephine Bøgh lagde ud i denne omspringsningsgyser, og fik på Van Dejk 4 fejl. Josephine satsede på en god tid, og havde fart på hele vejen rundt. Desværre blev det på bekostning af en uheldig bom.

Jessica Toelstang red fejlfrit på hingsten Quartel Du Mazes, der vitterligt svang bagbenene over næstsidste spring. En hingst der bestemt ikke vil røre bommene.

Thomas Kolborg fik fire fejl på Tailormade La Golda Z, og dermed blev det Jessica Toelstang der tog broncemedaljen hjem.

 

Omspringningen om guldet startede uheldigt for Jonathan Hvalsøe Saul, der startede med at rive ned på allerførste spring. Endnu en bom måtte ned på næstsidste spring, og Simone Hansen Scherff skulle derfor blot holde sig under otte fejl for at vinde guldet. Dette klarede hun til UG med en super god fejlfri runde.

 

De nye danmarksmestre i U18 kategorien er altså som følger:

Guldmedaljevinder er Simone Hansen Scherff på den 9 årige hoppe Watoka G efter Catoki med Silvester til Morfar.
Simone Hansen Scherff vandt, udover guldmedaljen, en check på 7000 kroner fra Absolute Horses, gaver fra Natalie Horsecare og naturligvis pokalen.

Sølvmedaljen tilfaldt Jonathan Hvalsøe Saul med med hingsten Libak´s Lamentos der er 7 år og efter Lambrusco Ask med A´khan Z til morfar. Jonathan vandt udover medaljen en check på 5000 kroner sponceret af Absolute Horses, en ny hjelm og gaver fra Natalie Horsecare.

 

Broncemedaljen gik til Jessica Toelstang på den elleveårige hingst Quartel De Mazes der er efter Mr. Blue med Surcouf De Revel til Morfar. Jessica modtog en check på 4000 kroner sponseret af Absolute Horses, derudover en lædergrime samt plejeprodukter fra Natalie Horsecare.


Tilføjet d. 31-05-2015 kl. 13:34 af i kategorien Arrangementer.





Seneste relaterede nyheder
09-05-17 Absolute Horses klar til DM i springning
30-01-17 Dansk hest solgt til Jan Tops
07-06-15 Norsk sejr i GP i CSI1* hos Absolute Horses
07-06-15 Danskere til tops hos Absolute Horses
07-06-15 Dansk sejr i CSI2* store tur
07-06-15 Guld til Danmark til Nordisk Mesterskab
31-05-15 Seniorerne udfordres på teknik og tempo i dagens absolutte DM gyser
31-05-15 Idag udløses spændingen i DM finalerne hos Absolut Horses
30-05-15 De unge kæmper om DM guldet
30-05-15 Udfordrede ungheste på banen i Sommersted


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider