Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guld til Danmark til Nordisk Mesterskab

Efter to meget spændende runder i dag, lykkedes det for Emil Hallundbæk på Catoki, Christian Petersen på Quecia Alfarvad Z, Søren Møller Nielsen på Laramy Ask samt Christian Schou på Cabanus at vinde guld til Nordisk Mesterskab for hold.

Efter første runde lå Danmark i spidsen med 1 tidsfejl. Det var lykkedes Emil, Christian Schou samt Christian Petersen at ride fejlfrit - dog fik Christian Petersen en tidsfejl. For Søren trillede der en enkel bom ud af holderne, men heldigvis kunne dette resultat fratrækkes i første runde.
Både Sverige og Norge havde redet med 4 fejl, så lige nu kunne en enkel bom afgøre om guldet ville gå til Danmark, eller om det i stedet ville blive bronzemedaljen der kunne hænges om halsen.
Finland fik 14 fejl i første runde, så de så ud til at være ude af medaljekampen.

Men danskerne skulle vise sig at være absolut overlegne i anden runde. Christian Petersen sørgede for ikke at lave samme fejl igen, og red denne gang en fejlfri tur indenfor tiden. Dog fik Emil en enkel tidsfejl, men var fejlfri på forhindringerne. Det samme gjalt for Søren - men med 3 tidsfejl sammenlagt, var det mere end rigeligt til at have vundet holdkonkurrencen, og derfor behøvede Christian Schou ikke engang at komme på banen.

Det flaskede sig derimod ikke rigtigt for nordmændene eller svenskerne. Det betød, at begge hold lå med samlet 12 fejl efter de to runder, og de skulle ud i en omspringning for at afgøre fordelingen af sølv og bronze. Her blev det Daniel Zetterman på Zhivago fra Sverige som trak det længste strå for sig selv og for holdet, da han red fejlfrit i tiden 42.52 sek. Norske Amalie Hegra på Remedy havde gjort hvad hun kunne, da hun red i tiden 35.00 - men da der var faldet en bom ud af holderne, var det desværre ikke nok. Så sølv gik til Sverige og bronze til Norge.

Billede

Christian Schou og Cabanus i Sommersted.

 


Tilføjet d. 07-06-2015 kl. 00:28 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
18-06-18 Ponyekvipager udtaget til NM og EM i dressur
06-06-18 Springrytterne udtaget til Nordisk Mesterskab
09-05-18 Danmark er klar til NM i dressur
06-08-17 Hele 8 medaljer til NM i Sverige for militaryrytterne!
02-07-17 Dansk medaljeregn ved NM i dressur
01-07-17 6 individuelle medaljer til NM i springning
30-06-17 Mere metal til de danske springryttere til NM
09-05-17 Absolute Horses klar til DM i springning
30-01-17 Dansk hest solgt til Jan Tops
28-06-15 Junior NM finale med fald og styrt!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider