Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Laura

Billede
 Shetlænder  
 Hoppe
 18 år 
 100 cm
 Broget
Laura fik navnet PIPI da hun kom til mig, pga hendes røde/hvide farve. Hun er en sød og kærlig lille pony.
 
 
 
 

[Part] Passer/rytter søges

Pipi og hendes "søn" på snart 3 år står i løsdrift her ved Kongeåen. Da jeg købte hende, for 3 år siden, var hun i fol med Fjalar, og har siden fået endnu et føl, som er videre til Sjælland.
Ifølge passet var hun dengang 7 år og tandlægen siger +/- et år, så det passer nok meget godt. Fandt ud af Pipi på det tidspunkt allerede havde været i hvert fald 6 steder på hendes korte liv, så jeg lovede mig selv at hun ikke skulle videre. Jeg har kun de små heste for hyggens skyld.
eg søger en part der har lyst at hygge om de små heste, evt en famile med børn, da det jo er begrænset vægt de kan bære.
Jeg er sikker på Pipi har haft rytter på inden hun kom her, for jeg har købt sadel og hovedtøj til hende og hun har nu haft flere forskellige børn på ryggen, hvilket egentlig er gået ok. Jeg har også købt kørerseler til begge shettere, og gået med dem på Pipi flere gange, men det er svært at komme videre alene.
Så skulle du have lyst til at hygge med de små hoveder, er der flere muligheder, blot du ikke går ind for tvang. Trick træning er også en mulighed. Sig frem hvad du tænker og vi finder ud af det sammen.
Desuden kan eg fortælle at jeg netop har købt sulky, så nu kan tilkørsel af ponyrne rigtig komme i gang :-)
 
 
HesteData Google
ID: 208333200609773
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 februar 2016 kl. 14:41, og har været vist 559 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider