Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Solheim's Ramina

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Hoppe
 15 år 
 167 cm
 Palomino
Det er med blødende hjerte, at jeg laver denne annonce, men da jeg skal i militæret til februar har jeg ikke tid eller råd til at holde to heste.

Ramina er en fantastisk hest, der imponerer alle med hendes fantastiske temperament. Hun er en hest, der altid er glad, arbejdsvillig og går igennem ild og vand for en. Jeg købte hende som 3-års og har selv tilredet hende. Kåret i 2012 med 8 i helhed og bestået sadelkåring i PSA. Ligeledes bedømt med 9 i farve. Kan kåres i DV. Hun er uddannet til Mb0 og har gået en enkelt start. Har i 2018 gået en la5a til 64%.Ikke startet siden pga føl og manglende interesse

Ramina har i hhv 2017 (e. Fievre d'or) og 2019 (e. Quaterhit) fået to velskabte føl – højstillet med lange ben og særdeles godt temperament. Hun foler problemfrit og er en meget kærlig mor. Hendes føl fra 2019 fik en 3.plads i konkurrencen om skuets bedste føl til roskilde dyrskue 2019 og blev ligeledes bedømt med tallene 9-9-8-8-9 med 9 i helhed til kåring i PSA i 2020. Jeg har hendes føl fra 2017 gående, som også viser gode takter under ridning.

Ramina er en rolig hest og en allemandshest. Hun kan sagtens stå en uge uden at blive redet, hvor man efterfølgende kan sætte sig op uden problemer. Hun er fantastisk på skovturer, hvor hun er iskold. Hun går med pt med to forsko, men kan godt gå uden. Går lige i trailer, kan både gå alene og med andre på fold og er nem at fodre på.
Hun er passet efter alle kunstens regler og jeg har altid vægtet rigtig meget foldtid, gerne løsdrift. Kan muligvis reagere på græs eller wrap med for højt sukkerindhold (skete i vinteren i 2019), hvorfor hun har gået på grusfold med minimal græs i 2 år og tørt wrap. Der er dd intet at se på hverken hove, ben e.lign.

Ramina var d. 16 december nede på Faxe Hesteklinik for at få foretaget en handelsundersøgelse. Hun gik desværre ikke igennem bøjeprøven på HF, da hun ikke taktede rent i traven på hård bund. Der er intet at se på blød bund, hvorfor dyrlægen ingen betænkeligheder har ved at lade ramina fortsætte som ridehest. Der blev foretaget røntgen, og der er begyndede slidgigt/nydannelse på ydre siden af koden, men dette er ikke nødvendigvis grunden til uregelmæssigheden. Prisen er derfor reduceret fra 75.000 til 40.000 kr. Ramina kan fortsat rides, da hun ikke er halt på blød bund eller i skridt på hård bund, men der ydes ikke nogen garanti, hvis hun på et tidspunkt viser tegn på halthed. Ønsker kommende ejer stadig at foretage en handelsundelsøgelse er dette for købers regning uanset udfaldet.

Ramina er syge, - livs og uanvendelighedsforsikret i alm.brand. Ny ejer kan overtage denne forsikring, så Ramina er forsikret, hvis der skulle opstå noget.

Ramina sælges derfor til en, som ønsker sig en luksus skovturshest, der samtidig ønsker at ride noget bane ridning på lc/lb niveau 2-3 gange om ugen- eller måske vil lave sig et kommende palominoføl?

Dressurvideoen er fra hendes første la1a, som hun gik i 2014 da hun var 5.
 
 

[Salg] Fantastisk, smuk og medgørlig hest sælges.

Privat salg. Forsikring kan overtages. Pas medfølger.

Pris: 40.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200900450
F:
PAH 45
M: Ronja
DH 4324
MF:
DH 471
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 19 december 2020 kl. 17:46, og har været vist 1765 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider