Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Brugernes Arrangementer

 (5471) Udfordringsbanen
Forfatter: 
Dato:  13-04-2012 15:18

25 august 2012

 

Kom og vær en del af en spændende dag fyldt med hestetræning, sjov og udfordrende forhindringer, som vil teste dine evner til samarbejde med din hest.

 

Udfordringsbanen er designet af Luis ST, til at teste de fundamentale elementer i træning af heste som kreativitet, opmærksomhed, power og softness via forskellige unik sammensatte forhindringer. banen er inspireret af Basis Grundarbejde, Working Equitation, Rejoneo og Klassisk ridning og kan gennemføres fra jorden, i frihed og ridende.

 

Denne event er for alle med lyst til at deltage, uanset alder, træningsniveau, stil og baggrund. Men enhver form for voldsom adfærd overfor hestene tolereres ikke. DETTE ER IKKE EN KONKURRENCE! men en mulighed for at træne og lære sammen med andre hesteinteresserede.

 

Prisen for denne dag er 350 kr for deltagere med hest og 50 kr for tilskuer, og finder sted på Langehde 19, 5471 Søndersø. Bindende tilmelding kan ske på 25797020 eller på laura@schumannship.dk

 

INTERESSERET???

 

Kom til vores gratis info-aften d 20 april kl 18.00 hvor vi vil fortælle mere om hvad dette går ud på, hvordan man kan træne hjemme, svare på spørgsmål og vise hvordan det kan gøres. Vi vil byde på en lille forfriskning i løbet af aftenen og vil derfor gerne vide hvor mange der kommer, så tilmelding til denne aften skal ske på ovenstående nummer eller mail.

 

http://www.schumannship.dk

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider