Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hesteejendomme

 Hvilken landejendom
Forfatter: 
Dato:  02-12-2014 22:53

hej alle sammen.

vi kigger lige nu på 2 ejendomme, og vi kan ikke rigtig regne ud hvad bedst kan betale sig. :) vi skal havde et par heste til at gå.

stuehuset på disse 2 gårde er ens næsten, men så har vi alt rundt om, den ene er der en kæmpe kostald på 2000 kvm, og en mega gårdplads som vi ikke kan bruge til noget. Hvis vi vil lave stald her skal vi rive gulvet op, samt fejle gylletank som der er hul i, kan ikke bruges. Til denne gård er der 4,5 hektar til 1,5 mio.

 

Den anden gård udbygninger er en ældre stald fra 1960, os en kostald dog kun en lille stald og høj til loftet, der er mulig at lave bokse uden at rive gulv op. Og en lille gårdplads. Og ingen gylletank. Der er så 6 hektar med her, til 1,2 mio.

 

Begge gårde ligger i samme afstand til arbejde, men den første tæt på skole, vuggestue osv.

 

Ville i fortrækker at være tættere på skole og vuggestue?

0
0
Svar på denne tråd
 
 beliggenhed...
Forfatter: 
Dato:  03-12-2014 08:31

....er vigtig, særligt hvis man har børn, så det bør I bestemt skele til.

 

Vær opmærksom på at ejendomme under 5,5 ha kan ændre status fra landbrug til beboelse, hvilket har betydning for grundskyld. Hvis det ikke allerede er sket, sker det ofte ved ejerskifte.


Ægte dovenskab er at gøre tingene rigtigt første gang

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jjjjjj
Forfatter: 
Dato:  03-12-2014 18:31

Hvor tæt til skole? Ville barnet selv kunne cykle/gå... Ellers er det vel næsten lige meget hvor langt man skal køre, hvis man skal køre uanset...

 

umiddelbart lyder nr 2 bolig jo bedst.


Venlig hilsen

Mie Jensen

 

1
0
Svar på denne tråd
 
 Helt sikkert
Forfatter: 
Dato:  03-12-2014 23:57

bolig 2

nu ved jeg ikke hvordan med penge, men jeg ved at mange steder kan man slet ikke få lov til at låne hvis der er mange udbygninger. vi har nemlig selv kigget på en 4-længet og her fik vi at vide at mange andre købere havde fået afslag fordi der var så meget plads.

vi endte dog med at finde noget mindre. det er bedre at man har den plads man skal bruge og ikke skal hen og bruge en masse tid på nedrevninger mm. der er også en del omkring om hvad man må rive ned mm



2
0
Svar på denne tråd
 
 Afstand
Forfatter: 
Dato:  18-12-2014 18:33

Nu skriver du ikke noget om hvor stor forskellen er på de 2 beliggenheder. Så det kan vi ikke vurdere, men normalt plejer det at dreje sig om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

 

Ser man dog udelukkende på økonomien, så ud fra det du beskriver, så går det hen og bliver DYRT med alt det der skal ske med kostalden og gyldetank. Det koster mange flere penge og tilladelser end man regner med.

 

Dermed lyder det umiddelbart som beliggenhed vs. økonomi,

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider