Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Seniornettet

 Er jeg galt på den?
Forfatter: 
Dato:  06-05-2013 13:44

Hej alle sammen.

 

Jeg står i den situation at jeg synes der er ALT for meget galt med mig, og at lægen ikke gør nok.

 

For det første lider jeg at kraftig hovedpine og rygsmerter stort set hver dag, og har gjort det længe. Derudover lider jeg af kvalme og svimmelhed, og føler mig svimmel hvis jeg står op i længere tid. Jeg har været til lægen flere gange, og min mor har endda måtte hente mig på arbejdet og kører mig til lægen akut fordi jeg ikke kunne stå op længere end 30 sek uden at blive svimmel, og få symptomer på at besvime. De har ikke gjort andet end at sige jeg skal bevæge mig og henvise til fysioterapeut.

 

Sidste år arbejde jeg 4 dage om ugen i 7 timer om dagen (stående), red hver dag og følte mig egentlig aktiv. der gik jeg til lægen og klagede over det, der fik jeg første henvisning, ca et år efter var jeg igen der oppe da jeg ikke kunne klare skole pga ryg smerter. Nu går jeg i skole, og sidder derfor meget ned og rider 2-3 gange om ugen, dermed er jeg ikke så aktiv, her får jeg bare at vide at jeg skal begynde og træne og være mere aktivt, hvilket i mit hoved ikke giver mening da jeg sidste år havde samme smerter med var aktivt. Hun henviser mig til fysioterapeut men mener jeg selv skal gøre noget.

Det skal siges at jeg har hovedpine HVERDAG og er meget hæmmet af det :/

 

Derudover lider jeg af svamp i skeden, som kommer hver måned og som jeg HELE tiden føler mig påvirket af, da jeg har ondt nogle gange (selvom svampen ikke er der), jeg har manglede s*x lyst pågrund af det, og har ondt under og efter s*x selv jeg IKKE har det. Derfor påvirker det min kærestes og mit forhold, hvilket jeg er virkelig ked af. Jeg er nu blevet podet nogle gange og jeg kan ringe op når det bliver slemt (altså hver måned) og bede om piller, men lægen vil ikke gøre andet, siger jeg skal lærer og leve med det :/

 

Derudover lider jeg af noget stress og depression som en anden læge var rigtig sød og hjælpsom med i starten, men til sidst blev det lidt alla "Det er ikke så slemt, tag dig sammen" Altså jeg er meget tryghedsnarkoman, føler mig alene, har angst for at tage det offentlige alene og græder næsten hver dag fordi jeg ikke kan få mit liv til at fungere.

 

Nu er det altså for meget, altid påvirker mig ufattelig meget, og føler ikke lægen vil tjekke ordentlig efter, for hver gang jeg kommer med noget kommer lægen med kommentaren "Du kan ikke fejle noget, du er kun 20 år"

 

Er jeg galt på den, eller har lægen ikke gjort nok ?

 

Beklager det blev så langt


Pernille
Med Masterkova

www.aavang.com

0
0
Svar på denne tråd
 
 Ud fra hvad du skriver...
Forfatter: 
Dato:  06-05-2013 15:02

... lyder det ikke som om du bliver undersøgt ordentligt. Men det lyder heller ikke som om du selv gør en indsats for at forbedre dit helbred.

 

Lægen siger at du skal træne i forhold til rygsmerterne og har endda henvist til fysioterapeut. Selv om du var mere fysisk aktiv sidste år, med f.eks. stående arbejde, er det jo ikke direkte træning - nok nærmere slid! Var jeg dig ville jeg nok prøve at træne målrettet efter at styrke ryggen - og ved samme lejlighed se om det kan være spændingshovedpine du har, måske netop noget der stammer fra rygsmerterne. Der kan sagtens være en sammenhæng

 

Fysisk aktivitet kan i øvrigt også sommetider været en hjælp både mod stress og depression (selv om det selvfølgelig ER svært at komme i gang, når man har det. Lidt noget der bider sig selv i halen).

 

Var jeg dig ville jeg nok prøve at føre en dagbog over smerterne. Gerne suppleret med information om hvor meget motion du har fået hver dag og hvad du har spist. Inklusive medicinforbrug, alkohol, rygning og andet du indtager.

 

Måske vil den hjælpe dig selv til at se en sammenhæng mellem smerter og træning (eller måske noget kostrelateret) - og kan den ikke det, kan den måske vise lægen hvor der IKKE er en sammenhæng.

 

Og det vil under alle omstændigheder styrke din kommunikation med lægen, hvis du kommer med noget dokumentation på hvad du oplever i din dagligdag. og så vil det give dig selv en følelse af at du tager ansvar for din behandling og for din sygdom og reelt prøver at gøre noget for at finde ud af HVAD der er galt.

 

 

 

(Bliver din kæreste også behandlet, når du bliver behandlet mod svampen?? Tag den del med i dagbogen)

 


£isbeth & Baloo

 

 

The truth is rarely pure and never simple
 
Oscar Wilde

 

6
0
Svar på denne tråd
 
 ny læge
Forfatter: 
Dato:  06-05-2013 15:03

jeg vil skifte til en anden læge, selvom det måske ikke er gratis.

Så du få udreddet alle de ting, du går og kæmper med,og få henvisninger til specialister og måske en psykolog.

 

1
1
Svar på denne tråd
 
 fffffffffffffffff
Forfatter: 
Dato:  07-05-2013 11:10

Du går op til din læge, slår i bordet og går ikke derfra (siger du) før du har fået en henvisning til en special læge med henblik på din ryg. Før han sender dig videre på et hospital til flere undersøgelser mht svimmelheden (evt scanning, det kan være gigt i nakken)

Samt at han sender dig videre til en gynækolog.

 

BUM. Slå nu i bordet!!!


"Det er kun de dygtige ryttere der bør bruge hjælpetøjler. - Problemet er bare at de dygtige ryttere jo ikke behøver dem.. " ?

McLean

Kat II stabil allround pony til salg. Kontakt for INFO!!

1
0
Svar på denne tråd
 
 Min mening
Forfatter: 
Dato:  07-05-2013 17:54

Det koster 185 kr at skifte læge.

 

Tager du noget mod hovedpine, hver gang det gør ondt? For meget smertestillende kan godt ha' den modsatte effekt.

 

Spiser du vitaminer?? Jeg har d-vitaminmangel, og det kan godt gøre ondt i lænden/ hoften.

 

Hvad gør du ved svampen? Heldigvis længe siden jeg sidst har haft svamp, men plejer at få en dobbeltbehandling: Både creme OG stikpille. Og enkelte gange en pille til at sluge. Sådan en bredside plejer at klare det.

 

Ellers siger jeg som de andre der har svaret


VH Pernille

 

 

"Only those who attempt the absurd will achieve the impossible." (M.C. Escher)

 


I believe in dragons, good men and other fantacy creatures

 

Livet er for kort til at undgå Pernille

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 flere ting.
Forfatter: 
Dato:  07-05-2013 21:08

hej

sådan skal man ikke have det når man er 20 år, det er helt sikkert.

var det mig ville jeg gøre flere ting.

jeg ville for det første få en anden læge. Du skal selvfølgelig undersøges ordentligt med ryg hovedpine, og henvises til en psykolog, forhold til din depression og angst. klart. få tjekket vitaminer, blodtryk, og jern.

 

Men for at du kan undersøges ordentligt, skal du føre en dagbog, både på det som går godt, men også der hvor du har problemer. hverken underdriv, men heller ikke overdriv. Gør den struktureret så din læge kan overskue at læse det i gennem. Eller renskriv og tag noter med.

lav også et kort oprids som du har gjort her, over hvordan historikken har været.

 

motion og kost kan gøre rigtig meget ved svamp og depression. Sukker hvede, alkohol. er absolut ikke godt for svamp og heller ikke for depression. prøv at google lidt på kost og svamp og kost og derpession. Der er altså meget nyttig information at hente. tænkt gode grøntsager, koldpressede olier, kerner nødder og kød. og masser af vand. og som en anden skrev så lav målrettet træning for ryg nakke. evt i samarbejde med fysioterapeut.

 

sundhedssystem kan hjælpe dig med noget, men det som kan hjælpe dig mest, er virkelig at give det en slag for sundheden.

 

held og lykke

 

hilsen Rkke.


1
0
Svar på denne tråd
 
 bum bum
Forfatter: 
Dato:  08-05-2013 09:05

Tak for alle svar !

 

Det skal siges at jeg har lavet ALLE de øvelser jeg har fået af læge eller fysioterapeut, men efter kort til har jeg så mange smerter at jeg ikke kan mere (altså efter flere dage) og det er ikke fordi jeg presser mig selv, ofte kan ikke en gang lave dem alle :/

 

Jeg spiser ikke piller hver gang jeg har hovedpine, for så ville jeg indtage piller hver dag. Jeg gør det når det er virkelig slemt og det påvirker mit syn og hørelse .. så måske en gang om ugen eller hver anden uge. Tager mest ipren for ryggen.

 

I forhold til svamp ringer jeg op og får nogle piller, som jeg kan tage, og så går der en uge og det er 'væk'

 

I forhold til kost og motion så læser jeg Ernæring og sundhed, så ved hvordan kost osv skal fungere, så er ret sikker på det ikke er det der spiller ind.

 

Jeg vil prøve og lave dagbog og se hvordan det ser ud :)


Pernille
Med Masterkova

www.aavang.com

0
0
Svar på denne tråd
 
 Du er ikke undersøgt grundigt nok
Forfatter: 
Dato:  10-05-2013 17:13

 

Din svimmelhed og hovedpine kan skyldes så mange ting. Jeg begriber derfor ikke at lægen bare sender dig hjem uden en diagnose.

Har du fået tjekket dine øre for propper, vand, sten eller andre ting der påvirker balancenerven?

 

Jeg ved at skedesvamp meget ofte kan skyldes stres og angst. Istedet for at behandle svampen når den kommer, så skal den forebygges. Jeg ved der er en masse dumt i de stikpiller man får på recept mod svamp.

Der findes en stikpille som ikke indeholder andet end mælkepulver og stivelse. En kvinde som arbejdede på majeri opfandt denne stikpille fordi hun ikke ville have alt det kemi man får hos lægen ind i sin krop.

DEnne mælkepulver stikpille hedder Ladybalance. Du kan købe dem på nettet. Man kan knække dem over i to så man kun smutter en halv op. De er gode at bruge lige efter menstruation. Bare tag dem inden du sover så de når at blive opløst og ikke falder ud.

 

Du har meget tankeaktivitet i hovedet og du trænger til afklaring. Det er derfor du må insistere på at få en dignose fra lægen. Bed også om at få en henvisning til en øre-næse-hals læge. Du skal have tjekket dine øre også. Du bør også få taget nogle blodprøver hos lægen. Tjekke stofskifte, tjekke om du eventuelt mangler noget vitamin og mineral og saltbalance.

 

Du bør også få en henvisning til en psykolog. En god psykolog kan give dig nogle værktøjer til at håndterer din depression og angst, og det er også rart at tale med en psykolog, for de har 100% tavshedspligt. Alt hvad du siger kommer aldrig ud. Det er rigtig rart.

 

Pøj pøj med det hele. Med en god portion stædighed, skal du nok blive udredt.

 


 

Hvis hvaler kunne skrige, havde hvalfangsten være stoppet for meget længe siden.

0
0
Svar på denne tråd
 
 tralala lu la lej
Forfatter: 
Dato:  10-05-2013 17:30

sådan er det at genoptræne sin krop, det gør nuller naller.

jeg tager selv smertestillende hver dag og går til fys 2 gange om ugen.

 

det gør hamrende ondt og jeg har endnu mere ondt når jeg træner, men sådan er det at rette op.

 

for mig at se har din læge ret mht til ryg osv, som kan hænge sammen med hovedpine og svimmelhed.

 

svampen ville jeg kræve en henvisning til en gynækolog så i kan komme i bunds problemet :)


Mangler du en proffesionel hjemmeside til dit firma?

så kig forbi http://xtnd.dk/

0
0
Svar på denne tråd
 
 6 tegn
Forfatter: 
Dato:  10-05-2013 19:42

Den med hovedpine, svimmelhed og rygsmerter lyder som mine symptomer.

Jeg bankede i bordet hos lægen efter at fysioterapi ikke hjalp, og hvor jeg som dig fik det værre af øvelserne. Jeg blev henvist til Hovedpine Ambulatoriet, hvorefter neurologen sendte mig til en MR Scanning.

 

Den har vist noget der kunne være årsagen til smerter - MS (Sklerose). Jeg fik også at vide jeg ikke kunne fejle noget - jeg var jo kun 21 dengang. Jeg er nu 22 og muligvis Sklerose-ramt eller har tendens til blodpropper - disse ting skal en undersøgelse nu pege på.

 

 

 

Jeg vil anbefale dig at blive henvist til nærmeste Hovedpine Ambulatorie - de tager over når andre ikke kan hjælpe. :-) Jeg begyndte blandt andet på Delepsine Retard, der hjælper mig med at sove om natten og tager de værste muskelspændinger.

 

 

Held og lykke med det. :-)


 

Men hvorfor si'r du det ik', som det er?

 

Til salg:
Nissan Terrano II 2.7 Diesel

VW Passat 1.6 Benzin - nysynet

skriv pb for info :)

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Du er ikke gammel nok til at fejle noget
Forfatter: 
Dato:  13-05-2013 23:50
Den har jeg desværre også fået smidt i hovedet som 22 årig. I dag 6 år senere har jeg nu div. Diagnoser,blandt andet fibromyalgi, migræne, kronisk seneskedebetændelse i begge håndled. Der er en masse andet,som ikke er vigtigt i den her debat.
Men jeg skiftede læge og krævede at komme til neurolog, reumatolog og en scanning af hovedet og ryggen. Du skal IKKE finde dig i at have det så skidt.

Hilsen LisA

 

Gør livet til en fest; rid sortbroget Tinkerhest!

Den heldige ejer af ikke mindre end 3 Irish Cobs/Tinkers. :-)

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg har
Forfatter: 
Dato:  14-05-2013 08:08

i snart mange år danset med varierende læger for at få afklaret mine forskellige skavanker - og har sjældent fået forklarende svar på noget som helst.

 

Jo - jeg har en mindre diskusprolabs neders i lænde - og to degenererede disci midtthorakalt - men det forklarer bare ikke alt det andet.

 

Lige nu går jeg og venter svar på en scanning af min ene skulder - så må vi se om jeg kan få noget fornuftigt ud af det

 

Jeg er selv fysioterapeut og gør naturligvis hvad jeg kan for at holde mig så fit som muligt ...

 

Jeg har ud over træning (Fitness og løb, ridning og alverdens cirkustricks i form af udspænding, pilatesøvelser, yogaøvelser og hvad ved jeg ellers til enkeltstående problemer) i mange år gået til forskellige behandlingsformer - kiropraktor, fysioterapeut, osteopat, akupunktur, massage, kraniosakralterapi ... Og jeg blander stadig mine behandlinger efter hvad jeg har fået erfaring for virker bedst i situationen.

 

I løbet af vinteren var jeg efterhånden så træt at jeg ikke længere kunne hænge sammen og med en følelse af at det blev værre og værre Ikke fedt når man husker fra da man var bare lidt yngre hvor meget krudt og energi man havde!

 

I første omgang blev jeg testet for fødevareintolerance af vores søde kostvejleder på min arbejdsplads. Svaret var intolerance over for kartofler og mandler. Der faldt lige nogle brikker på plads - ingen tvivl om at maven fungerede bedre og faktisk opdagede jeg også at den helårssnue jeg har rendt omkring med i mange mange år også blev bedre - fantastisk!

 

Desværre var det ikke nok - og jeg endte i stedet op med at få foretaget en Vega-test - endnu et hop ud i den virkeligt alternative verden. Og sikke meget spændende info jeg fik ud af det! Hun fik sat fingre i alle de kritiske punkter i kroppen, min elendige lungefunktion, mavetarmproblemerne (Som stadig optræder!), smerterne - det hele simpelthen! Og så blev jeg ellers sendt hjem med 2 homøopatiske midler til udrensning af mavetarmsystem og lungefunktionen samt genopretning af hormonbalancen!

 

Status nu er at jeg har overstået første stadie af udrensningen - jeg skal testes igen i morgen og jeg er godt spændt. Først og fremmest har jeg fundet nogle energireserver frem jeg helt havde glemt eksisterede! Dernæst kan jeg mærke at jeg ikke længere bliver så stiv i kroppen (Min kraniosakralterapeut var også inde på at jeg pludselig slap nogle spændinger som vi godt vidste var der men som ikke tidligere har været specielt arbejdsvillige!) selv om smerterne stadig er der. Og så er mine blødningsforstyrrelser blevet VÆSENTLIGT bedre! Jeg kan nærmest ikke få armene ned

 

Det jeg vil frem til er - du skal tage ansvar for dit eget helbred - som andre har sagt det BANK I BORDET!!! Du skal naturligtvis undersøges i alle ender og kanter - det kan godt være du "kun" er i starten af 20'erne men det er ikke godt nok at du skal blive 30 og måske rigtig syg (Uopretteligt!) før der sker noget!

 

Men dernæst ville jeg søge ud i det mere alternative for at få nogle støttende behandlinger - kraniosakral terapi er et godt sted at starte for dine spændinger og smerter. (y)

 


/Trine T =)
What We Do in Life Echoes in Eternity.

If opportunity doesn't knock, then build a door.

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider