Hej
Og tillykke med datteren
Til mit svendegilde, havde vi også telt i haven.
Maden bestod af:
Forret: Tunmouse på salatbund med rejer, tomat, agurk og brød til. Tunmousen kan laves et pr. dage i forvejen (synes faktisk den er bedst efter et døgn eller 2 i køleskabet.
Salat, tomater og agurk snittet dagen i forvejen (sammen med salat til hovedretten) Nemt og overskueligt!
Hovedretten: 3 slags kød (steg, som passer sig selv i ovnen/på grillen), blandet salat (snittet i forvejen og puttet i poser, så det ikke blev tørt), flødekartofler (fløde, bacon i tern og kartofler på frost = smæk det sammen og smid det i ovnen, så passer det sig selv), frikadeller og tærte (lavet i forvejen og smidt i fryseren, tages op og lunes), pastasalat (lavet dagen før), Jensens sovs rørt i fløde og varmes samt brød.
Dessert: Hjemmelavet daim is (lavet i forvejen og smidt i fryseren), bagt chokoladekage dagen før og med melon, jordbær, vindruer osv. til.
Det var vist det min menu bestod af.
Nemt og lækkert - noget "alle" kan lide og det meste kunne laves/klargøres i forvejen.
Håber i får en dejlig fest