jeg overvejer at købe en vakuumpakker, så jeg kan vakuumpakke kødet til efteråret, når jeg skal have både gris og ko i fryseren.
Jeg vil gerne høre om nogen har erfaring med sådan en tingest.
Bl.a. hvordan med bredden på poser- jeg har målt en oksegrydesteg og den var ca 40x50x5 cm. De vakuumpakkere jeg har set er på 30-35 cm, kan man få en så stor steg med ben i ned i en pose på f. eks 35 cm?
Eller skal man tage springet fuldt ud og købe en der kan tage 40 cm i bredden -pris forskellen er ikke vildt stor i dk, tilgengæld kan jeg se at poserne/ rullerne er meget billigere i tyskland.
Man kan måske bruge smallere poser i en bred en? Jeg har ingen forstand på det.
Går også med "vilde" planer om at marinere, salte og lave suisvide- har nogen erfaringer med det?
Har lige surfet lidt på google og den første reklame, der dukker op på heste nettet er selvfølgelig på den maskine, jeg har set på
(hader at være forfulgt af google )