Tak for jeres svar:-)
Rødkål og agurkesalat er der styr på. Vil se om jeg kan nå at lave en waldorfsalat, som selvfølgelig vil være fantastisk til krondyret. Og naturligvis rå og ristet løg. Pickels er en god idé og det vil jeg lige undersøge. Hønsesalat overvejer jeg, men tid er en mangelvare, da jeg først er hjemme kort tid før gæsterne kommer, så alt skal være nogenlunde parat senest 3 dage inden, så kommer til at købe mig til en del af tilbehøret hos slagteren.
Rullepølsepresser har jeg ikke, men den blev også klaret med brædder og skruetvinger i min barndom. Men tror alligevel, at det bliver en af de ting, som jeg vælger at købe mig til, for den hører jo på en eller anden måde til.
Sylte ved jeg af erfaring, at der kun er få af de inviterede, der spiser, så den springer jeg over.
Fisk tror jeg også, at jeg springer over. Men ost har jeg tænkt på. Overvejer selv at bage kiks hertil.
Pålægsmaskine er naturligvis et must og er i gang med informationssøgning. Har altid haft lyst til at købe en, og det må blive nu.
Lisbeth, du må have dig en større fryser;-)