Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 konfekt- opskrifter
Forfatter: 
Dato:  06-12-2012 15:01

Jeg skal igang med at lave konfekt. så kom gerne med alle jeres gode opskrifter.

Lig pt tænker jeg noget hvor man kan bruge en sprøjtepose, nogen ideer?

 


Legetøj med navn sælges

 

facebook gruppen - Legetimen- Eget design

eller

www.123hjemmeside.dk/legetimen

 

 

Mor til en dejlig datter den 14 marts 2012

0
0
Svar på denne tråd
 
 Altså marcipan?
Forfatter: 
Dato:  06-12-2012 15:19

For så skal du saft susemig have nogle gode poser og gode fingerkræfter :)

 

jeg plejer at dele en pakke marcipan i 3.

 

så ælter jeg en med appelsin skal, en med lakrids pulver og en med nougat.

det triller jeg til kugler og dypper dem i hhv. hvid, mørk og lys chokolade..

 

Slurpsk


Mvh Lene


"Life is what happens to you

while you'er busy making other plans"

John Lennon

0
0
Svar på denne tråd
 
 Må jeg låne
Forfatter: 
Dato:  06-12-2012 15:40

din tråd til en lignende forespørgsel?

Jeg savner nemlig opskrifter på noget, man kan lave i små konfekt-forme (formentlig med sprøjtepose). Ikke kansekage, men måske noget creme-agtigt med nougat eller... tja, nærmest hvad som helst.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jul og jul og jul igen
Forfatter: 
Dato:  06-12-2012 16:13

Har I prøvet at kigge på denne side?


VH Pernille

 

 

Købes: Bladet Min hest. Med tegneserien om Man O'war og tegneserien om Next Milton

 

 

"Only those who attempt the absurd will achieve the impossible." (M.C. Escher)


I believe in dragons, goo ...

0
0
Svar på denne tråd
 
 Fyldte chokolader...
Forfatter: 
Dato:  06-12-2012 18:05

... er ikke så svært at lave.

 

Hvis de skal laves i forme kan man fylde med fondant (IKKE det samme som det man trækker over kager)

 

Man starter med at lave skallen - altså fylde formene med tempereret chokolade, hælde det overskydende fra og så afkøle. Så har man en "chokoladeform"

 

Når den er kold tager man sin sprøjtepose med fondant og fylder lidt i - husk at der stadig skal være plads til chokolade ovenpå der udgør bunden. Det hælder man så over til sidst og lader chokoladerne køle helt ned før de trykkes ud af formene.

 

Grundopskriften på fondant er:

 

1 dl druesukker

2 dl sukker

075 dl vand

 

og så farve og smagsstoffer.

 

Put grundingredienserne i en gryde og få i kog. Den skal op på mellem 105 og 110 grader (koldere og det er helt flydende - varmere og det er så stift at du ikke kan få det ud af sprøjteposen når det er koldt)

 

Når det er på den rette temperatur tager du gryden af komfuret og stiller på en bordskåner. Temperaturen skal falde til 90 grader - og så skal du i gang med at piske i det.

 

Pisk i ca 5 minutter - undervejs tilsætter du smag og eventuel farve.

 

Skal det f.eks. være til appelsinfyld til chokolader, tilsætter du ½ tsk citronsyre og 1 ml appelsinolie (andre frugtsmagsstoffer passer også med citronsyre - i varierende mængde)

 

Baileys creme - 2 spk skummetmælkspulver og 4 ml bailey cream smag

 

Kaffecreme - 3 tsk skummetmælkspulver og 4 ml kaffesmag

 

Osv

 

Fondanten skal være helt kold før man fylder den i chokoladerne. Jeg plejer at lave den dagen før og hælde på små fryseposer der så bruges som sprøjteposer. Det er jo ikke kæmpeportioner der er tale om ;)

 

Man kan også ælte marcipan med f.eks. likør og så putte en smule af det i de små chokoladeforme.


£isbeth & Baloo

What do you call people who are afraid of Santa Claus?

Claustrophobic??

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Hvilken form...
Forfatter: 
Dato:  07-12-2012 12:17

Det lyder lækkert med fyldte chokolader. Er det en bestemt slags form? Jeg har netop fået en form til chokolade fra tupperware, men kan ikke lige se hvordan jeg får den til kun at lave en skal i starten.


0
0
Svar på denne tråd
 
 Tine G
Forfatter: 
Dato:  07-12-2012 12:23

Jeg tror bare du skal hælde den tempereret chokolade i formen og vende formen rundt, så chokoladen dækker siderne og "bunden" (Som jo bliver til top)

 

Så hælder du den overskydende chokolade ud, kommer fyldet i (Ikke helt op til kanten. Der skal være plads til chokolade "Toppen" (Som jo bliver til bunden)) Lader fyldet størkne og så chokoladen til sidst......


VH Pernille

 

 

Købes: Bladet Min hest. Med tegneserien om Man O'war og tegneserien om Next Milton

 

 

"Only those who attempt the absurd will achieve the impossible." (M.C. Escher)


I believe in dragons, goo ...

0
0
Svar på denne tråd
 
 På youtube...
Forfatter: 
Dato:  07-12-2012 12:46

... kan man næsten finde videodemonstrationer af alting :)

 

Se bare her: www.youtube.com/watch?v=UpnbPgwep3k

 

Jeg har gjort det et par gange på jobbet - det er faktisk ikke svært, heller ikke for sådan en kreativitetsklummer som mig :)

 

Hilsen Sif


Det er sjovt at tage fjordheste alvorligt


www.sadelrummet.dk

0
0
Svar på denne tråd
 
 123586
Forfatter: 
Dato:  07-12-2012 21:22

TineG Du tager en tske med lidt chokolade i hver form og med bagsiden af skeen trækker du chokoladen op af kanterne, Super nemt....


Legetøj med navn sælges

 

facebook gruppen - Legetimen- Eget design

eller

www.123hjemmeside.dk/legetimen

 

 

Mor til en dejlig datter den 14 marts 2012

0
0
Svar på denne tråd
 
 Det vil jeg
Forfatter: 
Dato:  07-12-2012 22:59

Det vil jeg prøve - tak :)


0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider