Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Nytårs menu
Forfatter: 
Dato:  31-12-2011 18:39

Hvad skal i have at spise i aften?

 

Vi skal have:

 

tzatzki

aubergine salat

mungbønnesalat

rodfrugtpandekager

bagte kartofler med aspars

krydderskinke

 

Jeg håber der er mad nok til gæsterne

 

Nå men hvad har du lavet af mad?


Helt ny mulighed for at få fantastisk lækkert svinekød, gratis leveret direkte til din hoveddør - uanset hvor du bor.




www.halv-gris.dk






0
0
Svar på denne tråd
 
 Nytårs menu
Forfatter: 
Dato:  31-12-2011 19:55

Her står den på følgende:

 

Baguette

Ostekiks

Forskellige oste og pølser

Oliven tapanade

Soltøret tomat tapanade

Udskåret frugt

Mokka Eclaires

Nødde/marengs bunde med mørk chokolademousse og mandel krokant

og sidst men ikke mindst en masse chokolade

 

Hvis vi får lyst til mere har vi også bagte kartofler, tunmousse og hvidløg/persille smør

 

Vi ligger på en sofa og har pony vagt, så det er meget afslappet

 

Et lille billede til at illustrer niveauet

 


Nu med den 1 års araber pige TU Cuba ox

0
0
Svar på denne tråd
 
 aftensmad
Forfatter: 
Dato:  01-01-2012 01:58

Vi fik hjemmelavet sushi :-) Og så var der kransekage kl. 24.

Ellers har vi bare spist chips og chokolade.

 

hjemmelavet vegetarisk sushi (prøvefadet, da jeg lige skulle finde rytmen igen, derfor de ikke er så "perfekte"):

Billede


..Tanja-Victoria >>



[L] Älä milloinkaan sä unelmaasi jätä,

kuule ääntä sen ja löydät huomisen [L]

 

Circle Y sadel sælges BILLIGT!


¤ Mit forfatter arbejde ¤

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 wwwwwwww
Forfatter: 
Dato:  01-01-2012 08:35

Ummmmmm det lyder lækkert begge to


Helt ny mulighed for at få fantastisk lækkert svinekød, gratis leveret direkte til din hoveddør - uanset hvor du bor.




www.halv-gris.dk






0
0
Svar på denne tråd
 
 Hos os var bordet pænere
Forfatter: 
Dato:  01-01-2012 09:02

Masser af tilbehør og kødet pænt anrettet. Fonduegryden i midten på min gamle (noget invalide limede) bordskåner.

 

Udover når jeg har lavet gryderetter (i støbejernsgryderne), kommer gryder ikke på bordet, og vi spise af tallerkener, og har servietter.

 

(Jeg er afgjort lettere OCD-indrettet).

 

Sådan noget papir dims, låg og ingen i det mindste små skærebrætter/tallerkener. Trigger mig.

----

Nå hvorfor ponyvagt?

---

Og hvorfor vegetarisk sushi?

 

Det der sushi lyder da slemt nok, som det er? Men vegetarisk? (Kold tang og ris med fiske-erstatning?! UFF) Der er da 10000000 fede vegetarretter, man ellers kan lave?



Mvh Pinny
"En lille fjer kan sagtens blive til overhovedet ingenting."
Rune T. Kidde
0
0
Svar på denne tråd
 
 vegetar
Forfatter: 
Dato:  01-01-2012 09:38

Pinny: Altså, nu synes JEG jo at tang og ris smager godt ;-)

Og jeg bruger IKKE fiskeerstatning. Men rullerne inderholder gulerødder, agurk og rød peber, samt washabi og rideddike.

 

Men hver sin smag jo.


..Tanja-Victoria >>



[L] Älä milloinkaan sä unelmaasi jätä,

kuule ääntä sen ja löydät huomisen [L]

 

Circle Y sadel sælges BILLIGT!


¤ Mit forfatter arbejde ¤

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Nu havde vi også
Forfatter: 
Dato:  01-01-2012 10:03

En del rå grønsager på bordet, der skulle spises rå. Gulerod, fennikel, rød snackpeber, agurk, cherry tomater og det løse. (pastinak , løg og champignons- og minimajs)

 

Men jeg kan ikke lide washabiærter og tang. Okay, noget tang, kan jeg ikk lide. Og kolde kogte ris.

 

Nu købte jeg en fonduepakke- og der er masser af kalkunkød til overs. Det får kattene.



Mvh Pinny
"En lille fjer kan sagtens blive til overhovedet ingenting."
Rune T. Kidde
0
0
Svar på denne tråd
 
 Ponyvagt
Forfatter: 
Dato:  01-01-2012 11:11

@Pinny ?Fyn?: Rina og jeg havde ponyvagt fordi vi har heste i stalden der er bange for fyrværkeri og fordi vi ikke kunne drømme om at forlade gården nytårsaften i tilfælde af vildfarne raketter skulle komme forbi.

Måske vi er en anelse paranoide, men bare tanken om at en raket skulle lande på laden og antænde hø og halm eller at en af hestene skulle gå i panik over fyrværkeriet og komme til skade, det er al rigelig grund til at der skal være nogen her nytårsaften.

 

Vi har især 2 heste der er rigtig kede af det nytårsaften og de falder noget til ro når vi er i stalden, så der var vi et par timer omkring midnat og beroligede dem og sørgede for sen natmad i form af massere af wrap og roer :-)

 

I øvrigt er jeg gravid og Rina og jeg plejer at holde nytår sammen, så det var ret nærliggende at vi tog vagten (igen) i år :-)

 

Godt nytår til jer alle!

 

I øvrigt - hvor ser det sushi lækkert ud Tanja! :-)

 

 




Bokse lejes ud i udkanten af hillerød - se www.broedeskovhestepension.dk

Venlig hilsen Lea

0
0
Svar på denne tråd
 
 Vi fik
Forfatter: 
Dato:  01-01-2012 14:56

4 retters menu:

 

Først foie gras med ristet brød og hjemmelavet tomat salsa

Så røget laks med marinerede rejer og krebsehaler

Så krondyr filet med rodfrugter, indbagts creme røsti og provance sauce.

og til dessert hjemmelavet panna cotta med jordbær couli

Det var mumsi mums :-) har billeder af det hele.. skal prøve at ligge dem ind senere..


Hilsen Signe Og guld klumperne Karolina (datter) og Emma (guldhest)


Skøn 5 års fjordhoppe sælges, evt udlån eller afbetaling.. skriv PB for yderligere info..

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider