Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Vejledning: Mine Debatter

I Mine Debatter kan du se en oversigt over tråde, som du har valgt at følge med i. Oversigten kan benyttes til at til-/afmelde udsendelse af e-mail ved svar i tråden samt at slette tråden fra oversigten.

Til-/afmelding af tråde

Tråde kan til-/afmelde i toppen af de enkelte tråde eller når du skriver et indlæg. Tråde tilmeldes som udgangspunkt e-mailsvar. Dette kan senere slåes fra i oversigten Mine Debatter.

E-mailsvar

Når der kommer et nyt indlæg i en tråd som du abbonerer på bliver der udsendt en e-mail til den e-mailadresse som du har angivet i din brugerprofil. I e-mailen er angivet et link til tråden, og først efter at du har besøgt tråden vil der blive udsendt flere e-mails fra denne.

Opsætning med Lukkede tråde

Hvis man har valgt opsætningen hvor tråde i forum vises som "Lukkede tråde" vil der ikke nødvendigvis være direkte sammenhæng imellem NY-markeringer og udsendelse af e-mailsvar. E-mailsvar vil blive udsendt når man har besøgt tråden, og der kommer et nyt svar - også selvom man ikke har læst alle indlæg i tråden, og der derfor stadigt er NY-markeringer.

 


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider