Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rabat på kurser om fodring og eksteriør


Som registret bruger af Heste-Nettet får du rabat på HorseConsult kurser i efteråret og vinteren 2004/2005.

HorseConsult byder igen velkommen til fyraftenskurser (15.30 - 22.00) med aktuelle kurser om fodring og eksteriør. Emner som er gode at have erfaring med, når man vil mindske risikoen for fodringsproblemer og træningsskader. Kurserne holdes 4 steder i landet - Aalborg, Middelfart, Ringsted og Kokkedal.

Få ekstra udbytte af HorseConsults uvildighed på fodringskurserne. Hør bla. om fodring af både de tykke og de tynde, de kræsne og de altædende heste! Kurset tilbydes også i en særlig "version" tilpasset islandske heste.

Eksteriørkurset giver bla. svar på, hvad et "korrekt eksteriør" er, om din hest bygget til det, du ønsker at bruge den til. Du får også svar på, hvad "gode gangarter" er, og hvad du skal overveje omkring stamtavle, brug og holdbarhed inden køb. Du har mulighed for at medbringe egen hest (efter "først til mølle" princippet).

Kurserne er præget af en uformel stemning, hvor du møder hestekolleger som dig selv med stort engagement. Og vi har begge ben på jorden, selvom det faglige niveau er højt.

Læs mere om emner, undervisere, tider, steder mm. hos HorseConsult.

For at opnå rabat, skal du være registreret bruger af Heste-Nettet. Er du ikke det allerede, kan du registrere dig her.

 

Tilføjet d. 16-10-2004 kl. 12:41 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider