Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Lad din ny hest finde DIG !

Opdateringen af Heste-Nettets Markedsplads for heste er nu helt gennemført

Hvor der før har været to forskellige systemer hvor man som køber eller ridepart har kunnet søge hest, er disse nu samlet i ét fælles system. Herved opnås en række fordele:

For dig som søger hest (køb eller part)
  • Kun ét sted at oprette søgninger / profiler, når du søger hest.
  • Kun ét sted at holde styr på alle dine aktiviteter vedr. dine heste og hestesøgninger.
  • Din ønskeprofil (søge-annonce) forbliver i systemet sålænge du søger hest - uden at den "rykker ned" i den liste hesteejerne ser. Placeringen bestemmes nu primært efter hvor godt dine ønsker matcher de tilmeldte heste. Du undgår altså både at skulle genposte annoncer som hidtil og sikrer dig at ejeren af din drømmehest bliver opmærksom på netop din ønskeprofil, så snart hesten oprettes i systemet.
  • Du kan nu søge aktivt efter hest med en beskrivelse af dig selv og dine hesteønsker uden at få dine informationer til at ligge offentligt tilgængeligt på internettet. Du behøver derfor ikke længere at afholde dig fra aktivt at søge hest på denne måde.
  • Du undgår at blive kontaktet af hesteejere, hvis heste slet ikke matcher dine ønsker. Søger du f.eks. en sort hoppe, kan ejere af røde vallakker slet ikke se din ønskeprofil. Du kan have flere samtidige ønskeprofiler. Du har størst chance for "gevinst", hvis du f.eks. opretter en profil der kun medtager din "drømmehest" og en anden bredere profil, der bare udelukker de heste, du absolut ikke er interesseret i.
  • Da du kun kontaktes af hesteejere, der selv er oprettet som brugere på Heste-Nettet, kan du undlade at opgive emailadresse og lade kommunikationen med hesteejerne foregå via det interne beskedsystem - også selv om ingen af jer har oprettet en personlig præsentation, men kun henholdsvis en hesteprofil og en ønskeprofil. Herved undgår du at få spredt din email-adresse til en mængde ukendte personers PC'er med de efterfølgende virusangreb og spammails, mange har oplevet efter at have postet en annonce på markedspladsen.
For dig som søger køber eller ridepart til din hest
  • Ved at tilmelde din hest til systemet får du nu ikke blot mulighed for at annoncere den, men tillige adgang til en liste med netop de personer, der har interesse i din hest. Du har adgang til listen via en ny "Match" funktion i Dit Marked, hvor du også kan rette og slette dine tilmeldte heste.
  • Via match-funktionen kan du få et overblik over markedet for din type hest, så du hurtigere kan vurdere, hvilken pris du kan forlange for den.
  • Du kan nu kontakte købere og rideparter m.m. direkte gennem det interne beskedsystem, hvilket både beskytter dig mod virus/spam og giver dig et hurtigt overblik over hvem, du er i dialog med om din hest.
Vær med til at skabe den mest effektive handels- og partsøgningsplads
Du finder en oversigt over dine muligheder som heste-ejer hhv heste-søger HER Effektiviteten af det ny match-system er for både hesteejere og for de, der søger hest stærkt afhængig af antallet af ønskeprofiler i systemet. Såfremt du søger hest - og måske hidtil kun har gjort det ved at læse hesteannoncer - så opret allerede idag din(e) ønskeprofiler HER.

Med venlig hilsen,
Heste-Nettet

 

Tilføjet d. 09-09-2004 kl. 03:41 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider