Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

11 plads til Thomas Velin


Spændingen blev bevaret til allersidste sekund i fredagens finalespringning ved OL. 29 ryttere havde kvalificeret sig til anden runde. På en bane, hvor især trekombinationen med to stationata og en oxer lige efter en triplebar gav rytterne problemer, blev der rokeret meget om på placeringerne. Dagens guldvinder blev den kun 25-årige irske rytter Cian O'Connor på Waterford Crystal, der lå nr. 4 inden anden runde. Han havde fire fejl med sig fra første runde og red anden runde fejlfrit, og dermed var guldet hjemme.

På andenpladsen kom Rodrigo Pessoa på Baloubet du Rouet, der måtte ud i omspringning om sølvmedaljen med amerikanske Chris Kappler på Royal Kaliber. Hans hest trådte desværre forkert og kunne ikke springe banen færdig. Men bronzemedaljen var sikret. Nick Skelton på Arko III, der førte efter 1. runde måtte efter 12 fejl i anden runde se sig henvist til en delt 11. plads med Thomas Velin.

Også for Ludger Beerbaum (12 fejl), Ian Millar (22 fejl), Otto Becker (13 fejl) og Wim Schroder (dis.) voldte banen i anden runde store problemer. Thomas Velin red forsigtigt i anden runde, og det blev til to nedrivninger og en enkelt tidsfejl. Men med en placering som nr. 11 viste Thomas Velin, at han tilhører verdenseliten i springning, at Equest Carnute var i topform, og at det var rigtigt at tage afsted til Athen, selvom det var med meget kort varsel. Herfra skal lyde et stort TILLYKKE med en flot præstation.

[Kilde: Dansk Ride Forbund]

 

Tilføjet d. 28-08-2004 kl. 12:34 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider