Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forpremiere på ny markedsplads

Primo september opdateres Markedspladsen på Heste-Nettet så det bliver lettere for hesteejere og købere, rideparter m.m. at finde hinanden.

Det sker med et system, hvor de nuværende "hest købes" og "part søges" annoncer erstattes med ønskeprofiler, der matches mod de hesteprofiler, der er oprettet på markedspladsen. Hesteejerne får herved mulighed for at se præcis hvilke personer, der har interesse i netop deres hest(e). Samtidig sikres det at de, der søger hest kun kan kontaktes af personer med heste, der matcher deres hesteønsker.

Princippet kendes fra dating-systemer og job-databaser, hvor det anvendes med stor succes. Heste-Nettet er overbevist om at det ligeledes vil betyde en milepæl i udviklingen af hestehandel, partsøgning m.m.

Fremover vil tillige blive muligt at anvende Heste-Nettets interne beskedsystem i dialogen mellem de handlende. Herved kan man undgå direkte kontakt via email og den hermed forbundne risiko for af få sin PC inficereret med virus.

Det vil allerede søndag d. 29 august være muligt at oprette de ny ønskeprofiler, som baseres på en almindelig søgning efter hest. For at vi kan teste og finpudse flere af systemets øvrige funktioner i dagene frem til premieren, opfordrer vi alle heste-søgende til at oprette ønskeprofiler i systemet.

Hesteejernes mulighed for at "bladre" i ønskeprofilerne og kontakte mulige købere, parter m.m. aktiveres først primo september. Men tilmelder du din hest allerede nu, vil du kunne udnytte de ekstra fordele så snart de ny funktioner slås til.

Heste-Nettet

 

Tilføjet d. 28-08-2004 kl. 10:16 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider