Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Thomas Velin igen flyvende .. (opd)

.. men Carnute ville lige skylle et par kodehår i vandgraven

Hvis det ikke havde været for et par kodehår i vandet i tirsdagens første springning - samt et enkelt nedslag i den anden, havde Thomas Velin og Equest Carnute været helt i front i kvalifikationsturneringen til den individuelle springkonkurrence.

Velin og Carnute hoppede specielt godt, højt og flot i formiddagens springning. Det så legende let ud. Ved aftenens springning var Carnute ifølge Thomas Velin mindre veloplagt, da den allerede havde forberedt sig på natten, da den atter blev trukket ud til konkurrencen.

Thomas og Carnute endte efter alle tre kvalifikationsrunder en delt 10 plads med Otto Becher fra Tyskland, og de var dermed blandt de bedste af de 45 ekvipager, som går videre til selve den individuelle konkurrence, hvor pointene nulstilles.

Slutstillingen i kvalifikationskonkurrencen kan ses på Olympiadens hjemmeside.

Sverige tog bronze i holdkonkurrencen
Først efter et spændende og tæt opgør med USA måtte de fire svenske deltagere bøje sig for amerikanerne og tage til takke med bronzemedaljerne. Men da det er første gang i mange år at Sverige kan vende hjem med OL-medaljer i springning, var stemningen alligevel høj i den svenske lejr. Storfavoritterne fra Tyskland var imidlertid urørlige på førstepladsen i holdkonkurrencen.

Slutstillingen i holdkonkurrencen kan ses på Olympiadens hjemmeside.

 

Tilføjet d. 24-08-2004 kl. 13:19 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider