Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

To danskere med i dressur-finalen


I formiddagens endelige kvalifikation til dressur-finalen onsdag d. 25. august lykkedes det såvel Per Sandgaard som Andreas Helgstrand at kvalificere sig ved at indtage henholdsvis 11. og 10. pladsen i det 25 mand store felt.

Der udtages ialt 15 ekvipager til finalen, så med en 19. plads er Jon Pedersen på Esprit de Valdemar nu ude af konkurrencen. Efter sit ridt sagde Jon Pedersen om sin egen præstation: "Jeg er tilfreds, selvom jeg lavede nogle få fejl. Den fri trav gik mindre godt, men det var alt sammen mine fejl." Om Esprit de Valdemar udtalte Jon videre: "Han er følsom overfor tilskuerne og i særdeleshed lydene på stadion. Jeg har haft ham siden han var 3 år. I de første 3 år herefter var han meget vanskelig at håndtere. Ofte måtte jeg sidde af og trække ham ud fra banen. I de senere år er det dog gået bedre og bedre."

Andreas Helgstrand der havde været lidt uheldig i den indledende Grand Prix klasse, gjorde en langt bedre figur i dagens kvalifikation: "Vi opnåede en meget tilfredstillende pointsum, så generelt er jeg tilfreds med min præstation. Alting gik som det skulle idag. Min samlede pointsum og placering ville have været helt anderledes, hvis jeg have gjort det tilsvarende godt i Grand Prix'en. Min hest og jeg er først for nylig begyndt at arbejde sammen, så der er stadig meget vi må lære af hinanden." Om selve Olympiaden sagde Andreas: "Det er første gang jeg deltager i De Olympiske Lege og det er en dejlig oplevelse at være her. Jeg deltog i min første konkurrence (på Cavan, red.) i maj måned, så det hele er gået meget hurtigt for mig."

Se startlisten til onsdagens finale på Olympiadens hjemmeside.

 

Tilføjet d. 23-08-2004 kl. 12:57 af i kategorien OL - Dressur.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider