Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Thomas Velin springer til OL


Thomas Velin, der deltog ved OL i Sydney, havde tidligere klaret de danske OL-kvalifikationskrav, men ikke de internationale krav p.g.a. et særegent kvalifikationssystem i det internationale rideforbund.

DIFs bestyrelse og det fælles DIF/TD-elitesportsudvalg besluttede lynhurtigt at acceptere udtagelsen og de afledte udgifter til hestetransport m.m., og samtidig gik OL-holdets chef de mission Jesper Frigast Larsen og DRFs generalsekretær Peter Vogt i eftermiddags i gang med at løse de formelle spørgsmål med akkreditering, tilmelding o.s.v. med de græske OL-arrangører i ATHOC og det internationale rideforbund.

Sideløbende hermed har Thomas Velin hjemme i Danmark været i gang med at undersøge muligheden for transport til Athen af sig selv, sin hest Equeste Carnute og faderen Flemming Velin, der ligesom i Sydney fungerer som hjælper for Thomas. Thomas, Flemming og søsteren Charlotte kører i aften fra Danmark og flyver fredag kl. 10.00 fra Münster i Tyskland med et særligt hestetransportfly, som forventes at ankomme til Athen ca. kl. 13.00.

Thomas Velin har sin første konkurrencedag søndag den 22. august, hvor konkurrencen starter kl. 9.00.

Thomas Velin udtaler følgende, "Allerede for to år siden satte jeg det som mit langsigtede mål at komme til OL i Athen. På trods af at jeg ikke har haft en plads ved OL, har jeg frem til i går håbet på et afbud og har derfor målrettet min træning mod deltagelse. Hesten er således i absolut træningsmæssig topform. Vi var i forrige weekend til et stort stævne i Holland, hvor den sprang super. På baggrund heraf forventer jeg, at den topper nu. Med OL's begyndelse så jeg min chance for deltagelse rinde ud, hvorfor jeg sideløbende har arbejdet på at kunne deltage i Canada i starten af september i en grand prix til 1 million dollars for at kunne udnytte hestens topform".

Thomas Velin fortsætter: "Jeg kan ikke garantere en medalje, men realistisk kan jeg lige så godt blive mellem de tre første som mellem de ti bedste som i Sydney og ved World Cup-finalen i april. Men nyheden om en mulig OL-deltagelse fik jeg straks her til formiddag min dyrlæge Nicolai Jarløv til at undersøge hesten. Hesten er tip top".

[Kilde: Eline Andersen, Dansk Idrætsforbund]

 

Tilføjet d. 20-08-2004 kl. 00:38 af i kategorien OL - Springning.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider