Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Heste-Nettet fortæller om produkttest

Heste-Nettet er har igennem nogen tid arbejdet med at lave egne tests af forskellige produkter til hest og rytter. På vores stand 3272 i hal D til Hest & Rytter, vil vi gerne fortælle om hvordan dette foregår, derfor har vi inviteret repræsentanter fra 2 firmaer, der har eller har haft produkter til test.

Monika Bargmann, som er forhandler af Aloe Vera produkter og har specialiseret sig i bruge produkterne til heste. Først på året testede vi på Heste-nettet nogle Aloe Vera produkter med gode resultater. Se her. Monicas kendskab om skader, behandling og forebyggelse spænder vidt, så har du et problem med din hest, så kom forbi og få en snak med Monika Bargmann om hvad hun kan tilbyde dig og din hest.

Team Horse Regulator, forhandler af produktet REGULATOR, som vi i øjeblikket tester med interessante resultater på Heste-nettet. Regulator er et tilskudsfoder indeholdende en vigtig næringskilde hos heste, nemlig spormineraler. Produktet bliver i øjeblikket solgt på Island, hvor man bl.a. har testet det med forbløffende resultater på Islands i øjeblikket bedste hingst. Vi tester på Heste-nettet.dk i øjeblikket foderet på 6 heste og har indtil gjort gjort nogle interessante iagttagelser. Kom og hør nærmere. Repræsentanter fra REGULATOR vil under Hest & Rytter være på Heste-nettet.dk’s stand.

Vi vil meget gerne invitere alle producenter og leverandører til hestesporten til at kigge forbi, måske trænger jeres produkt til at blive testet af rigtige forbrugere, som kan forholde sig objektivt til, hvad der virker i praksis.

Alt dette sker på
Heste-nettets stand 3272 i hal D
Hest & Rytter

 

Tilføjet d. 04-03-2001 kl. 04:17 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider