Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Styringsprogram til rideskoler og klubber

Heste-nettet har testet Horse Office Professionel 1,0, som er et styringsprogram til rideklubber/rideskoler/ridecentrer både små og store. Det er udviklet af Tom Hacker, som har drevet sit eget ridecenter i over 30 år.

Efter at have oplevet hvor meget arbejde der var med at holde styr på elever, heste leverandører osv. satte han sig til at udtænke et program, som kunne overtage så meget af skrivebordsarbejdet som muligt, så han selv havde bedre tid til at lave det, han helst ville nemlig at arbejde med heste og elever. Derefter kontaktede han en edb-mand: Hartmut Möller og bad ham udvikle et program, som var let at bruge for en hver, som guidede brugeren igennem og som specielt blev designet til rideklubber/rideskoler/ridecentrer.

Resultatet er et program specialiseret i at opfylde så mange skrivebordsfunktioner som muligt, programmet kan holde styr på elever, elevheste, pensionsheste, ridetimer, dyrlæger, smede, fører kassebog og har desuden en ekstra funktion som hedder værelser, som fx kan benyttes ved kurser eller ridelejre.

Man lærer hurtigt at bruge programmet selv om man aldrig har siddet ved en computer før. Programmet bliver i dag benyttet af rideskoler i Tyskland, Holland og Spanien og nu er det så også kommet til Danmark.

Vi har på Heste-nettet indgået et samarbejdet med Tom Hacker og har derfor en færdig dansk version af Horse Office Professionel 1,0 at fremvise på vores stand 3272 i hal D på Hest & Rytter 9-11/3

Kig forbi og se om det er løsningen for din rideskole.

Det sker på
Heste-nettets stand 3272 i hal D
Hest & Rytter

 

Tilføjet d. 03-03-2001 kl. 09:07 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider