Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hvor rent er vandet vi giver vores heste?


Fra Astrid Johansson, Bioconsult, har vi modtaget følgende:

En ny svensk opfindelse (verdenspatent) har vakt stor interesse indenfor landbrugssektoren. Det er et vandrensningssystem, let at montere, let at vedligeholde og med stor positiv effekt på dyrenes trivsel. Dette kan også få stor betydning for hesteholdere.

Stillestående vand i vandrør, som det ofte er tilfældet i stalde og ved vandingstrug på folde, er ideel grobund for mange bakterier og svampe. Dette kan føre til kolik, diarré samt øge smittefaren ved bakterielle infektioner så som salmonella, kværke ol.

Rensningen af vandet sker ved ultraviolet lys, der i forbindelse med titan, katalyserer spaltning af vandmolekyler under dannelse af store mængder af OH- -ioner. En pludselig, kraftig koncentrationsstigning af OH- -ioner fører til nedbrydning af biologisk materiale (bakterier, svampesporer, biofilm osv.). Derefter omdannes OH--ionerne igen til ilt, vand og CO2.

Et sådant anlæg er for eksempel interessant ved private vandboringer til stalde. Anlægget kan også monteres på en hestetrailer eller bus, og man kan derved garantere, at hesten får rent vand – uanset hvor den er i verden – blot den har sin egen trailer med.

Inden man eventuelt investerer ca. 20.000 kr. i et effektivt vandrensningssystem kan vi tilbyde en test af det vand, der anvendes til jeres heste. Testen bliver udført på et anerkendt laboratorium og koster kr. 1.300.

Kontakt os gerne for yderligere informationer om vandrensningssystemer og laboratorietest af hestenes drikkevand.

Astrid Johansson, Bioconsult, tlf: 48 28 52 88

 

Tilføjet d. 17-05-2004 kl. 16:20 af i kategorien Produktnyt.
Forsidebillede: Ingen titel af Henrik (HN)

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider