Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny lastvognstransportere fra Böckmann


Böckmann præsenterer nyheder på området for Lastvogns hestetransportere.

I opbygningen anvendes sandwichplader, der er fremstillet specielt til Böckmann-LV-transportere. Den komplette Comfort-Line har en yderbeklædning, der består af aluminiumsplanker og indersiderne er belagt med hvidt GFK. Pladekernen består af meget faste isoleringsmaterialer og til forstærkning bruges to træindlæg. Dette opbygningssystem er med sine enkelte elementer på området for opbygninger af hestetransportere unikt i Europa og viser dermed vejen til fremtiden!

Desuden findes der en nyudviklet taghækspoiler med digitale reflekser, der bringer sikkerhedsaspektet i forbindelse med hestetransportere et stort skridt fremad. Også på boligområdet er Böckmann køretøjerne blevet innovative og byder i dag på en digital nettilslutning for elektronikken, som f.eks. DVD-afspillere, TV i flatscreen-udførelse, internetforbindelse, men dog også et selvstændigt system til den komplette strømforsyning (solceller, konvertere etc.).

Til det fyldige tilbehørsprogram hører bl.a. også gulvvarme, klimaanlæg til en bedre køling om sommeren o.m.a. Materialer i boligerne, som f.eks. træ, låse, beslag etc., er stabile og slidstærke. De giver således hestetransporterne en meget lang levetid.

Læs mere på www.boeckmann.dk

[Kilde: BÖCKMANN DANMARK A/S]

 

Tilføjet d. 15-03-2004 kl. 10:51 af i kategorien Produktnyt.
Forsidebillede: Ingen titel af Henrik (HN)

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider