Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Brugerne har døbt Heste-Nettets ny server


Ved en demokratisk afstemning har ca. 2000 brugere med overvældende majoritet vedtaget at Heste-Nettet's lille ny databaseserver bliver opkaldt efter den meget vindende kat. II pony Zar, der ifølge Dansk Ride Forbunds oplysninger hele 7 gange i perioden 1989 til 2001 - med 5 forskellige ryttere - præsterede at vinde det danske mesterskab i springning.

Zars konkurrenter var ellers Stroller, den hidtil eneste pony, der har deltaget i de olympiske lege og fik en sølvmedalje i kamp med hele eliten af store heste. Samt den danske islandshest Hrammur, med både guld og sølv ved VM for islandsheste.

Når valget faldt på en pony som navngiver er det fordi Heste-Nettet's ny server er over 5 gange mindre end serveren CAVAN, som nu overgår til udviklingsformål. ZAR forventes at være på plads i serverfarmen ca. 20 februar, hvor den sammen med webserveren LANDO vil sætte fart på Heste-Nettet selv i spidsbelastningsperioderne.

For de teknisk interesserede er her data for Zar:
DELL PowerEdge 1750 1U rackserver med 2 x 3,06 GHz / 1 MB cache Pentium Xeon CPU, 4 GB RAM, 3x 15.000 omdr./min. 36GB Harddiske i 320Mb/s RAID5 konfiguration og 3x 1 Gbit/s Netværkskort.



 

Tilføjet d. 24-01-2004 kl. 01:56 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider