Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rideferie? Jagtweekend i Irland

I løbet af 2004 vil Heste-Nettet bidrage til at skabe et overblik over mulighederne for rideferie. Vi starter med at byde velkommen til Riderejser.dk, den nystartede danske udgave af et succesfuldt svensk riderejsebureau.

Arrangementet er desværre aflyst af det svenske rejsebureau, men der kommer mange flere lignende tilbud i årets løb
Den 29.1-2.2.2004 arrangerer det nye danske riderejsebureau Riderejser.dk en helt unik grupperejse til Irland. Med ankomst om torsdagen og afrejse om mandagen efter en formiddags ridetur. Forrige år var Riderejser.dk’s svenske partner første gang med på årets jagtbal. Det var så hyggeligt at svenskerne nu inviterer deres danske naboer med.

Denne rejse passer perfekt til dig som i et herligt miljø i historiske omgivelser vil opleve fartfyldt og stimulerende ridning. Ridecentret er en edwardiansk herregård , tidligere ejet af lord Nugent, som ligger i hjertet af et hundrede hektar stort natur område. Herregården ligger 10 minutters bilkørsel fra Portumna og 40 minutter fra Galway city.

Stemningen på gården er meget varm og åben. Irlændere og udlandske gæster valfarter her til for at kopple af ved at ride og ved hyggeligt samvær.

Ridecentret har en udendørsbane, 70x40m og en enorm terrænbane med mere end 50 forhindringer. Der findes alle typer af af terrængspring, såsom vandgrav, banketer, op- og nedspring, m.m.. Ved hver forhindring findes der et højt og et lavt alternativ, hvilket gør at denne bane passer både den erfarne og uerfarne terrænrytter. Ridecentret har også en lille ridebutik.

Arrangementet er desværre aflyst af det svenske rejsebureau, men der kommer mange flere lignende tilbud i årets løb
Interesseret? Så læs mere her.


 

Tilføjet d. 05-01-2004 kl. 02:31 af i kategorien Nyt fra Heste-Nettet.dk.
Forsidebillede: Ingen titel af Henrik (HN)

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider